mkane Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Jak w tym momencie oceniacie system livelink.pl, co byście chcieli aby się w nim pojawiło. Ty wiesz co ja bym chciał .... żebyś ruszył tyłek i i powywalał z systemu te domeny, które nie wyświetlają linków. Bo nie powiesz mi kolejny raz, że na na stronie https://underpl.org/programy-historia-746-kerio_mail_server_6.0.8.html , która od początku jest na liście, jakiekolwiek linki są. (domena Twojego kolegi!!!) Od dwóch miesięcy mnie chłopie olewasz. Najpierw Ci zgłaszam all "detektywem" zero odzewu, później specjalnie na Twoją prośbę ponownie tracę kilka godzin i wysyłam Ci na maila listę stron, na których nie ma IMHO linków. Miałeś tą liste sprawdzić w ciągu jednego dnia i tego nie zrobiłeś, 11.07 ostatni raz się do Ciebie odezwałem, oczywiście ponownie mi piszesz "przefiltruje ci dzisiaj all". To jest już żałosne... Czemu pisze to publicznie a nie na PW tudzież GG ? Bo to nie skutkuję a ilości fake domen u Ciebie w systemie są przerażające. Na drugi tydzień sprawdzę te 3 systemy linków stałych, w jakich mam te kilka stron, i dokładnie podam, jaki % z listy niby wyświetlających domen to nie prawda. Sam wiesz, że nie wypadniesz w tym zestawieniu dobrze... Z cyklu "Przysłowia Polskie":- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 hej mkane. Po 1 nie olewam cię chłopie. po 2 ciągle tylko dajesz ten sam adres underpl.org ( gdzie dla tej domeny jest okolo 10 podstron zgłoszonych na których nie zgadzają się linki wśród kilku tyś. CO do ilości niezgodności lokalizacji to trochę przereklamowałeś. BO co chwile lata spider który sprawdza zgodność lokalizacji i wywala te linki na których cos sie nie zgadza. Pozdrawiam ps. a co do czyszczenia plików TXT. to system łącząc sie codziennie ze stronami w celu analizy dostępności itp sprawdza unikalność pliku i jeśli cos sie tam nie zgadza ktoś sobie cos wywalił, coś podmienił automatycznie to wpada od rejestru i taka strona jest nam zgłaszana a plik podmieniany jest na taka zawartość jaką powinien mieć. Proszę zgłaszać mi na admin@livelink.pl - info o domenach które rzekomo zwalnia plik TXT livelink. MOJE GG : 2802373 LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkane Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 po 2 ciągle tylko dajesz ten sam adres underpl.org ( gdzie dla tej domeny jest okolo 10 podstron zgłoszonych na których nie zgadzają się linki wśród kilku tyś.CO do ilości niezgodności lokalizacji to trochę przereklamowałeś. BO co chwile lata spider który sprawdza zgodność lokalizacji i wywala te linki na których cos sie nie zgadza. Możesz być pewny, że naprawdę chce wierzyć w to, że "spider" wywala skutecznie linki, które nie istnieją. Możesz być pewny, że chciałbym być mnie nie olewał. Zastanawia mnie fakt, że niby wszystko jest OK a ja "czepiam" się tylko tej jednej domeny. Ta domena po prostu jest pierwsza na liście i utkwiła mi w pamięci, ciekawe jest to jednak, że ani Ty ani Twój "spider" nie wywalił z mojej listy tej domeny przez prawie już dwa miesiące bym nie miał się, przynajmniej w tym przapadku, o co czepiać. OK - "każdy orze jak może..." Edit: p.s. tego też się czepiam ? https://moje.us/link-9d68a.html Edit2: Jak pisałem tak zrobiłem, czasu straciłem ale co mi tam, ten jeden jeszcze raz mogłem to zrobić. W mailu na początku lipca pisałem do Ciebie, że uważam, że linków nie ma na około 13% ale nie byłem tak dokładny jak wczoraj.https://mkane.antygen.pl/seo/systemy-gdzie-moje-linki/ Z cyklu "Przysłowia Polskie":- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 a jak poprawnie zainstalowac livelinka na wordpressie ? Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 wp-content/themes/twoj_styl/ i edytujesz footer.php. Wstawiasz kod i powinno być (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 kod wstawiony na pcozatku footer.php i nie dziala nie mozna aktywowac strony Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Jaki bład wywala ? Ja np. musiałem zmienić chmod pliku php (livelinka). (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Na stronie nie został zaincludowany plik llb0975ec6d35a506c4db66dd8cda55025.php. Przeczytaj dokumentacje podpunkt 1.2 Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Przetesowałem. 100% chodzi. Wklej footer.php przed </body> i musi chodzić. Tylko dorby styl weź bo czasmi główkowałem się dlaczego nie chce mi aktywować. Zmień chmod tego pliku na 644 (standardowy) (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 pewnie glupi hosting nie obsluguje ktorejs z tych funkcji ktore sa w pliku cos_tam_cos_tam.php Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lok Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 oceniam ten sysytem zle ,pomimo 2 tys domen...mam niby 242 linki do jednej strony,przejrzalem pierwsza 10-tke i ani jeden nie zaindeksowany,to jakas kpina? LOK - LIGA OBRONY KRAJU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 bo większość domen to spamy ;] a i one kiedyś zostaną zindeksowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 linki masz gdzies na podstronach a te musza poczekac na zaindeksowanie lub tez nie :] Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XABan Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 A obecnie Livelink leży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 I to chyba już długo. Od 3 godzin próbuję się tam dostać. "Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III. Gido.pl Must.pl Kokai.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.