kob22 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Jednak trzeba sobie ten system odpuścić (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 system ma mierny przyrost stron i dlatego zdecydowanie odpuszczam go sobie, przynajmniej na ta chwile.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Admin od ll dal mi bana na 2 stronki, poprosilem jego 5-6 dni temu o info za co. Admin przejżał moje qlweby na 3 kontach i zbanowal wszystkie. Może faktycznie wygłądały śmieciowo. Ale nie o to chodzi. Poniewasz na kasowanie kodu ll w qlwebach nie mialem wtedy czasu (a było ich okolo 100) spytalem Pana, czy po zbanowaniu qlwebów, na nich już automatycznie nie beda wyświetlane linki z systemu? Jest to dośc oczewista sytuacja, każdy widzial chyba w wielu systemach takie coś: e-weblink nie jest aktywowany i t.d. Tak że spytałem raczej dla czystego sumienia, odpowiedz była oczewista, że a i owszem po zbanowaniu stron, oni juz nie wyswietlają linkow z systemu. No i dziś przypadkiem zajżałem. Otóż Pan ll mnie oklamal. Nadal wyswietlalem linki z ll zadarmo, nie dostając za to nic. (a qlweby mają po 10k site:) Tydzień prawie po banie. Raz jeszcze - nie mam żalu o ban. p.s. Niestety troche się krepuje napisać więcej , czyli na temat skandalicznego badania Mkane i jego wynikow:) Ale o ile zrozumialem z nocnej konwersacji przez gg i wykrzyków Admina -"a to dla tego linki z systemu nie sa wyświatlane" - jednym z "mocnych" powodów zbanowania moich qlwebow - było własnie to. Dopiero 3 dni potem przeczytalem blog Mkane. Mkane, jak ci nie wstyd, przeproś Pana. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Dopiero 3 dni potem przeczytalem blog Mkane. Podzielisz sie linkiem do bloga ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 ehh... https://www.google.pl/search?sourceid=navcl...mp;q=blog+mkane "Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III. Gido.pl Must.pl Kokai.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkane Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Dopiero 3 dni potem przeczytalem blog Mkane.Mkane, jak ci nie wstyd, przeproś Pana. Ehehe, pogubiłem się kogo mam tytułować per Pan ? Od "testu" wyświetlania linków niestety w LL nic się nie zmieniło, jestem zdziwiony, że na liście wyświetla dalej mi się domena, której się niby czepiałem ciągle a wymieniłem ją w tym wątku. No nic czekam na koniec exportu PR i prawdopodobnie żegnam ten system :/ P.S. W LinkMe odzyskałem większość punktów, więc przynajmniej reagują. domene, którą wyminiłem jako zbanowaną nie zdąrzyłem nawet zgłosić na drugi dzień, już jej nie było jako wyświetlająca linki. Z cyklu "Przysłowia Polskie":- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 aktualnie 80% stron w LiveLink to katalogi i bezwartościowe strony... poza tym funkcje coś już nie działają (odśwież itd.) miałem ok. 1000 linków w tym systemie, ale już zrezygnowałem z niego i nie będę juz wracał... poza tym strona czasami zamula jak nie wiem :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 plus to ze dosyc szybko przydziela linki a skutecznosc taka sobie bo wiekszosc linkow umieszczana jest na jakichs smiesznych podstronach ktore google bardzo rzadko odwiedza :/ Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 ale katalog to tez link - wazne aby dobrze zaindeksowane choc widze ze jest problem z punktami za strony Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 nie zaindeksowany tylko czesto indeksowany co ci da strona ktora goole zaindeksowal pol roku temu i jakos nie chce jej wiecej odwiedzac? Wiecej da ci strona/podstrona na ktora czesto wpada robot i tutaj masz szanse ze zostanie jak nie zaindeksowana to chociaz odebrana informacja przez robota o linku zze stronki typu www.costam.com/costam_katalogDmoz/costam/kategoria123-wpis456.html :] Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 jak wiesz co zrobic aby zaindeksowac swoj link to jest Ok ja cenie sobie systemy nawet smieciowe jesli tylko mozna sciagnac z nich liste stron gdzie mam linki - reszta jest nie wazne mam nadzieje ze wlasiciciel systemu poprawi przydzielanie punktow za strony i wtedy bedzie OK Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 jak wiesz co zrobic aby zaindeksowac swoj link to jest Ok a wiec co tworzysz jakas sitemape? czy z palca wpisujesz wszystkie linki w "add to google" ? :] Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ja tam pobieram liste i wrzucam ja w swoje wordpresy na tydzien i jest git:) Serdecznie pozdrawiam, Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colin Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ja do /linki.html wrzucam listę stron, które do mnie linkują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Mam pytanie czy live link jest nadal skuteczny pod zaplecze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.