Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Admin od ll dal mi bana na 2 stronki, poprosilem jego 5-6 dni temu o info za co. Admin przejżał moje qlweby na 3 kontach i zbanowal wszystkie. Może faktycznie wygłądały śmieciowo. Ale nie o to chodzi.

Poniewasz na kasowanie kodu ll w qlwebach nie mialem wtedy czasu (a było ich okolo 100) spytalem Pana, czy po zbanowaniu qlwebów, na nich już automatycznie nie beda wyświetlane linki z systemu?

Jest to dośc oczewista sytuacja, każdy widzial chyba w wielu systemach takie coś: e-weblink nie jest aktywowany i t.d. Tak że spytałem raczej dla czystego sumienia, odpowiedz była oczewista, że a i owszem po zbanowaniu stron, oni juz nie wyswietlają linkow z systemu.

No i dziś przypadkiem zajżałem. Otóż Pan ll mnie oklamal. Nadal wyswietlalem linki z ll zadarmo, nie dostając za to nic. (a qlweby mają po 10k site:) Tydzień prawie po banie. Raz jeszcze - nie mam żalu o ban.

p.s. Niestety troche się krepuje napisać więcej , czyli na temat skandalicznego badania Mkane i jego wynikow:)

Ale o ile zrozumialem z nocnej konwersacji przez gg i wykrzyków Admina -"a to dla tego linki z systemu nie sa wyświatlane" - jednym z "mocnych" powodów zbanowania moich qlwebow - było własnie to.

Dopiero 3 dni potem przeczytalem blog Mkane.

Mkane, jak ci nie wstyd, przeproś Pana. :D

Dopiero 3 dni potem przeczytalem blog Mkane.

Mkane, jak ci nie wstyd, przeproś Pana. ;)

Ehehe, pogubiłem się kogo mam tytułować per Pan ? ;)

Od "testu" wyświetlania linków niestety w LL nic się nie zmieniło, jestem zdziwiony, że na liście wyświetla dalej mi się domena, której się niby czepiałem ciągle a wymieniłem ją w tym wątku.

No nic czekam na koniec exportu PR i prawdopodobnie żegnam ten system :/

P.S.

W LinkMe odzyskałem większość punktów, więc przynajmniej reagują. domene, którą wyminiłem jako zbanowaną nie zdąrzyłem nawet zgłosić na drugi dzień, już jej nie było jako wyświetlająca linki.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

• 2 tygodnie później...

aktualnie 80% stron w LiveLink to katalogi i bezwartościowe strony... poza tym funkcje coś już nie działają (odśwież itd.)

miałem ok. 1000 linków w tym systemie, ale już zrezygnowałem z niego i nie będę juz wracał...

poza tym strona czasami zamula jak nie wiem :|

plus to ze dosyc szybko przydziela linki

a skutecznosc taka sobie bo wiekszosc linkow umieszczana jest na jakichs smiesznych podstronach ktore google bardzo rzadko odwiedza

:/

Używaj Cuilla i Hakii

nie zaindeksowany tylko czesto indeksowany

co ci da strona ktora goole zaindeksowal pol roku temu i jakos nie chce jej wiecej odwiedzac? Wiecej da ci strona/podstrona na ktora czesto wpada robot i tutaj masz szanse ze zostanie jak nie zaindeksowana to chociaz odebrana informacja przez robota o linku zze stronki typu

www.costam.com/costam_katalogDmoz/costam/kategoria123-wpis456.html

:]

Używaj Cuilla i Hakii

jak wiesz co zrobic aby zaindeksowac swoj link to jest Ok ;)

ja cenie sobie systemy nawet smieciowe jesli tylko mozna sciagnac z nich liste stron gdzie mam linki - reszta jest nie wazne

mam nadzieje ze wlasiciciel systemu poprawi przydzielanie punktow za strony i wtedy bedzie OK

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

jak wiesz co zrobic aby zaindeksowac swoj link to jest Ok

a wiec co tworzysz jakas sitemape?

czy z palca wpisujesz wszystkie linki w "add to google" ?

:]

Używaj Cuilla i Hakii

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności