Skocz do zawartości

Niewyswietlanie reklam w sieci stron z trescia

Przmek

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego w pewnym momencie moja reklama przestala sie wyswietlac w sieci stron z trescia? a dalej wyswietla sie w wyszukiwarce.

Nie jestem pewny co bylo przyczyna, ale stalo sie to po tym jak zmienilem z dwudziestu na trzydziesci piec euro dzienny budzet kampanii.

Moze ktos mial juz wczesniej taki problem ?

Bede wdzieczny z wszelkie sugestie!!!

Ja teraz mam taki sam problem. Budżet dzienny wykorzystany w 30%, a na stronach jak nie było tak nie ma. Dałem już na strony z treścią stawkę większą nawet o połowę od "wyszukiwarkowej" i nic to nie dało.

Mam jeszcze inny problem. Reklamy się nie wyświetlają na niektóre frazy bo jest w nich jakieś zastrzeżone słowo. Takie coś " Reklama nie wyświetlana | Przyczyna: Termin zawierający znak handlowy powstrzymuje wyświetlanie Twojej reklamy." Na jedną frazę jest, na drugą nie ma. Polecenie google: masz usunąć to słowo i zameldować. Bo google się nie myli. Support milczy = ma to gdzieś.

Eksperyment Discover.pl

sprobujcie support UK - nasz krajowy z zalozenia odpowiada automatem :rolleyes:

Z mojego doswiadczenia tego typu problemy pojawiaja sie czesto podczas konserwacji systemu ( mijaja po kilku dniach samoistnie ) , podczas wykluczenia reklamowania danej strony poprzez partnera adsense lub po tym jak ktos z supportu recznie sprawdzi tekst kampanii lub keywordsy i stwierdzi, ze cos mu nie pasuje.

BIŻUTERIA ? doskonała na prezent

NAJTANSZE Vouchery Adwords - wiadomosc na gg 4649106 lub na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności