Skocz do zawartości

Strona do oceny

Bourbon

Rekomendowane odpowiedzi

To druga wersja strony, poprzednia nie za bardzo mi leżała, ze względu na nawigację flash-ową, proszę o ew. wskazówki pod kątem pozycjonowania i indeksowania przez wyszukiwarki...

www.fotograf-slubny.pl

Korzystam również z drugiej domeny (obecnie przekierowanej na tę podstawową), czy jest jakiś sposób aby lepiej ją wykorzystać, np. postawić na niej osobną stronę z innym Title oraz keywords?

Kolejną sprawą która mnie nurtuje jest korzystanie z subdomen, czy z ich pomocą można coś poprawić w wynikach?

Z góry dziękuję za ew. uwagi i odpowiedzi na powyższe pytania...

Pozdrawiam

Tomasz Kaźmierczak

smutno jak na pogrzebie :D

a co do robienia drugiej takiej samej strony tylko ze zmienionymi meta tagami, to nie radze. Albo przekierowanie, albo zrobic dobrą alternatywe, albo cos uzupełniającego i dobrze podlinkowac.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Gość w3master

zamienilbym kolejnosc zdjec - to ktore jest na podstronie 'galeria' przenioslbym na strone glowna, a moze wogole zrobil z niej strone glowna?

obrazy zasze wiecej mowia niz nieczytelny tekst napisany kursywa.

Imo:

1. Zmień kolor czcionki w opisach na ciemniejszy ( za bardzo zlewa się z tłem), przez co staje się mniej czytelny i męczący.

2. Zmień czcionkę w napisie na górze i przyciskach na jakąś gladszą bardziej, kaligraficzną - ta nie bardzo pasuje do tematyki strony. Skoro jestem przy przyciskach (zakładkach) to przydałoby się zmieniające tło po najechaniu i jakiś delikatny krótki "bip".

3. Wyrzuć mail i tel ze strony głównej (wystarczy w kontaktach).

4. Na stronie głównej zmień zdjęcie. Ta modelka wygląda na trochę zmęczoną, trochę znudzoną i trochę ... jakby chciała z bańki przywalić - przynajmniej ja tak ją odbieram.

Pozdro.

Photoshop - szczegółowe tutoriale - Photoshop - tutoriale i filmy dla początkujących.

Straszny kolor czcionki. Niestety nie da się tego czytać. W ogóle strona jakaś taka ciemna, bura, pesymistyczna. Spróbuj czegoś optymistycznego, pozytywnego, jasnego :soczek:

Stała wysokość bloku z tekstem mi nie leży, dziwnie to wygląda.

Zapraszam na blog o użyteczności.

Z punktu widzenia osoby zainteresowanej ofertą, strona poza uwagami powyżej jest bardzo zachęcająca. Ciekawa galeria.

Na stronie głównej wstawiłbym zdjęcie np https://www.fotograf-slubny.pl/galeria/Plener/slides/009.html

Koniecznie pozbyć się ramek.

Może przydałoby się wymyśleć jakieś logo?

W porównaniu do np https://www.lastminutefoto.pl/ - które zachęca od razu białym "czystym" kolorem twoja strona troszeczkę mi nie odpowiada klimatowi ślubu.

Jw. Zdjęcie z pierwszej strony wypada. Daj kogoś uśmiechniętego, najlepiej parę co by dało to jakieś wyobrażenie klientom jak będą RAZEM wyglądali szczęśliwie na Twoich zdjęciach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności