Skocz do zawartości

Sposób na Filtr...

Rekomendowane odpowiedzi

Mam Filtra na googlach... czyli juz od dluzszego czasu strona nie pojawia sie w wyszukiwarce, kolega radził mi by nie pozycjonowac jej na razie- ok spoko nie pozycjonuje... strona od sierpnia ubiegłego roku nie jest pozycjonowana, jest na 3 mocnych stronach i nie jest nawet w pierwszej setce, dla przykladu utworzylem na innym serwerze podstrone i zaczałem ja pozycjonowac na ten anchor i ona sie znalazła w pierwszej dziesiatce- link byl rowniez na tych 3 mocnych stronach... co mam zrobic by odflirtowac strone?

co zrobić? dokładnie odwrotnie niz to co radził Ci kolega - pozycjonowac ja dalej bezustannie i do skutku. filtr kiedyś zniknie (w tym tygodniu wrocily mi 2 frazy z filtra - jedna po 6 miesiacach druga po póltora roku).

ewentualnie skoro to takie proste hasło to postaw nową stronę.

Mam Filtra na googlach... czyli juz od dluzszego czasu strona nie pojawia sie w wyszukiwarce, kolega radził mi by nie pozycjonowac jej na razie- ok spoko nie pozycjonuje....... co mam zrobic by odflirtowac strone?

Musisz przekonac google, że to co skopałeś przetem to "naturalne" linki. Rad kolegi nie słuchaj za bardzo, przy filtrach nagłe ucięcie prac rzadko pomaga, od nowa zacznij powolne pozycjonowanie. Delikatnie, kilka linków tutaj, kilka tam, za jakiś czas troche zwiększ tempo , tak jakbyś pozycjonował nową stronę...

Jeszcze sprawa "3 silnych stron" może to po prostu za mało by być gdziekolwiek a to, że ta podstrona wyskoczyła do góry to pewnie FBS....

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Ralf Night: a jesteś pewien, że to filtr ?

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Filtra się byś pozbył dawno jak byś linkował nadal tak samo a teraz będzie ci trudno z tego wyjść ja zawsze nie panikowałem i po następnych upade wychodziłem ale zależy jak u ciebie jesli przesadziałeś o pare linków szybko wyjdziesz jak o wiecej to to dłużej potrwa.

tak na pierwszy rzut oka to nie filtr tylko za słabo podlinkowana i FSB sie skończyło

ale podaj konkretnie o którą frazę Ci chodzi

EDIT: literówka - FSB zamiast ESB :)

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Co to ESB?

Chyba literówka, sądzę że chodziło o FSB tj. Fresh Site Bonus - jak sama nazwa wskazuje jest to bonus dla nowych stron, które przez chwile są wysoko w wynikach a później spadają bo specjalne traktowanie kończy się po 2-3 tygodniach.

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności