Skocz do zawartości

Program do pozycjonowania

ibiz

Rekomendowane odpowiedzi

Przedewszystkim działa wpełni automatycznie, a moja rola ogranicza się od sprawdzania pozycji ;) (wczesnij na dodaniu strony)

sprawdza pozycje,

ilosc bl

ilosc wynikow przy wyszukiwaniu

PR

zaindexowane podstrony

+ generacja raportow w html pdf i tsv

może sami macie pomysły co jeszcze mogło by tu być ?

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Przedewszystkim działa wpełni automatycznie, a moja rola ogranicza się od sprawdzania pozycji ;) (wczesnij na dodaniu strony)

sprawdza pozycje,

ilosc bl

ilosc wynikow przy wyszukiwaniu

PR

zaindexowane podstrony

+ generacja raportow w html pdf i tsv

może sami macie pomysły co jeszcze mogło by tu być ?

Może autor się pochwali i udostępni? Albo przynajmniej na PW ;)

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Co za temat...

Oczywiście, że programy odgrywają ważną role w pozycjonowaniu tak jak w grafice, programowaniu... można je przyrównać do narzędzi w serwisie samochodowym. Bez nich mechanik też może naprawić samochód, ale potrwa to o wiele dłużej. Mi moje autorskie oprogramowanie [<reklama>które w niedalekiej przyszłości zostanie udostępnione</reklama>] zaoszczędza naprawdę sporo czasu.

Witam,

Od razu z gory pisze ze jestem programista. Kilka postow wyzej padlo pytanie dlaczego, w Polsce nie pisze sie programow do pozycjonowania. Mysle dlatego iz, pewnie dosyc rzadko pozycjonerzy sa programistami, a programisci tymi co pozycjonuja:) Przechodzac do rzeczy. Jakis czas temu dostalem zlecenie na napisanie programu sprawdzania ilosci wystapien keywordow np. na google. program pobiera z bazy MySQL, np. 1000 keywordow i bardzo szybko, np. w 20 watkow naraz wysyla zapytania do google, sprawdza ile razy dany keyword wystepuje i wpisuje informacje do bazy. Mysle ze kwestia pisania takiego oprogramowania to zwrocenie sie ku programistom, wyjasnienie im czego chcecie i realizacja, co na pewno przyspieszy prace pozycjonerow. Moze to brzmi jako reklama ale wlasnie tak to ma brzmiec. Wiec jesli ktos z was jest zainteresowany profesjonalnym szybkim narzedziem z interfejsem graficznym itd. to zapraszam do wspolpracy:)

Pozdrawiam

• 1 rok później...

Hey

Polecam najnowszą wersję systemu Adder 6.1.658 - https://www.seoadder.info

Dodawanie do katalogów, precli. Rejestracja na forach. Pingowanie. Zgłaszanie do wyszukiwarek. Sprawdzanie pozycji w Google.

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności