Skocz do zawartości

PF, PKT, Kompass i ich 'umowy' z Google

radar22

Rekomendowane odpowiedzi

agent70 na samym wstępie gratuluje oceniania frazy na podstawie ilości wyników :D

Adworsds 600 zł budżet tak sobie, kwestia dopasowania. Ustawią, pokazywanie się boksa 10 razy dziennie. I po sprawie, zresztą PKT ma to do siebie, że już od ponad roku świadczy takie usługi i nie znają się na tym, o czym była mowa kilka miesięcy temu.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
agent70 na samym wstępie gratuluje oceniania frazy na podstawie ilości wyników :D

Nieistotny przykład tylko mający dać mniej lub bardziej wymierny obraz

Ustawią, pokazywanie się boksa 10 razy dziennie.

Tak, możliwe ale klient był przekonany że będzie się wyświetlał cały czas gdy mu zasugerowałem powyższą możliwość

zresztą PKT ma to do siebie, że już od ponad roku świadczy takie usługi i nie znają się na tym, o czym była mowa kilka miesięcy temu.

Zgadzam się, znają się jednak na mydleniu oczu i są w tym nieźli.

nasze strony internetowe tworzymy z pasją

rewelacyjna optima

a moze skupili vouchery z PiO i teraz je realizują :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

No, ciekawa sprawa... Jeśli teraz obiecają rzeczywiście tę pierwszą szóstkę, to jak się wytłumaczą np. z filtra?

Ale z drugiej strony - jeżeli podejdą do tematu z głową i wszystko zadziała, to może być niezły zastrzyk finansowy dla całej branży, bo ta jedna firma da zarobić innym, np. właścicielom dobrych płatnych katalogów itp. Ale to juz gadka raczej science fiction.

ja odradzam PF wywaliłem na poczatku mojej przygody z seo 1300

obiecywali cuda a jak sie pozniej okazalo rzeczywistosc jest troche inna

na te słowa kluczowe miałem miec sporo wejsc gdyz w miesiacu wchodzi na dane farze np 1000osob (wedlug ich statystyk) a ja na 4 słowa mam wejsc 5 (maksymalnie) wywalona kasa w błoto (i nawet wiem co to za wejscia - gdyz głównie wtedy dostaje oferte współpracy lub prośbę o wsparcie)

jak chcieli abym przedłuzyl i jak im powiedzialem ze moje statystyki pokazuja 4 wejscia z ich stron (przez PF) to az 4 osoby dzwoniły że to nie mozliwe (nawet jakis dyrektor czy kierownik) gdyz wedlug nich tak nie moze byc :placze:

odnosnie tego co robią wg mnie szukają dodatkowej kasy gdyz ludzie odchodzą od nich i rezygnują z ich usług, gdyz widac iz za wiele mniejszą kase mozna miec duzo wiecej wejsc i zysków

odnosnie boksów to kolejna proba wyciagniecia kasy i lepiej samemu kupowac boksy a zapewnienia iz maja tysiace umów podpisanych z innymi szukajkami to niech sobie je gdzies ... wiadomo co

to kilka słów ku przestrodze (ale młody byłem i miałem sporą niewiedze, a teraz jestem mądrzejszy) a człowiek uczy sie na błędach :blink:

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności