Skocz do zawartości

Polecenie kogoś do optymalizacji strony pod kątem seo

Stranek

Rekomendowane odpowiedzi

Zleć audyt np @zgred 'owi ?

• Thanks 1

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

21 minut temu, Mion napisał:

Zleć audyt np @zgred 'owi ?

Dzienks. Ale on szuka optymalizacji a nie audytu :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Znam tutaj parę osób z forum np. kojarzę Pana Zgreda, ale nie jestem pewien czy stać mnie na usługi tego Pana, który prawdopodobnie jest jednym z lepszych specjalistów w Polsce.
Szukam kogoś, że tak powiem "mniej prestiżowego i znanego", żeby cena nie była z kosmosu. Nie mam na to nie wiadomo ile kasiory ;)

Trzeba zrobić audyt oraz potem wdrożyć poprawki.

Jakie są aktualnie ceny na rynku za takie zabiegi ?

Strona jest już mocno zoptymalizowana , ma mocne teksty , jakosciowe. Uklady strony , szybkosc stron itd. jest porobione.

Chciałbym zeby ktos tam zajrzał i wprowadził "myczki" czy dodatki, które moga miec wplyw na pozycje.

Edytowane przez Stranek

1 godzinę temu, zgred napisał:

Ale on szuka optymalizacji a nie audytu

Ale jak będzie wiedział co zmienić = rekomendacje zmian łatwej będzie to zrealizować od strony technicznej.

35 minut temu, Stranek napisał:

Trzeba zrobić audyt oraz potem wdrożyć poprawki.

Sprecyzuj co Masz na myśli pisząc "wdrożyć poprawki, bo to może być wysokopoziomowa edycja treści w jakimś adminie strony lub niskopoziomowa edycja w jakiś plikach źródłowych albo nawet na żywca w bazie danych do czego wymagany jest webkoder ?‍♂️

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Godzinę temu, Mion napisał:

Ale jak będzie wiedział co zmienić = rekomendacje zmian łatwej będzie to zrealizować od strony technicznej.

Sprecyzuj co Masz na myśli pisząc "wdrożyć poprawki, bo to może być wysokopoziomowa edycja treści w jakimś adminie strony lub niskopoziomowa edycja w jakiś plikach źródłowych albo nawet na żywca w bazie danych do czego wymagany jest webkoder ?‍♂️

Ktoś robi audyt. Daje wytyczne. Programista robi to co napisał Pan od SEO. Jeśli dobrze to rozumiem.

Myślałem, że może wypowie się trochę więcej osób chociażby na temat aktualnych cen +/-za tą usługę ? 

8 minut temu, Stranek napisał:

Myślałem, że może wypowie się trochę więcej osób chociażby na temat aktualnych cen +/-za tą usługę ? 

Jak się można wypowiedzieć o cenach nie znając specyfikacji usługi do wykonania tylko jakieś ogólniki  ?
To tak jak byś zapytał za ile kupie samochód ?
Podaj chociaż adres przedmiotowej  strony.

2 godziny temu, Stranek napisał:

Chciałbym zeby ktos tam zajrzał i wprowadził "myczki"

Dlatego też nawiązałem do  "poziomów " edycji...
Teraz Piszesz "Programista robi to co napisał Pan od SEO" ? To się zdecyduj, kto wprowadzać ma zmiany.

EOT

5 godzin temu, Stranek napisał:

Strona jest już dosyc mocno zoptymalizowana. Szukam kogoś kto poprawi detale.

Czyli szukasz SEO-wca z znajomością programowania lub obsługi CMS-a.

Jaki to CMS?

Jaka to typ i wielkości strony: blog, sklep, strona firmowa + info ile jest podstron w indeksie Google.   

Pisz konkretniej bo zarówno audyt jak i zalecenia to stricte temat techniczny. Nie wszyscy są tu alfa i omegą w temacie.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

20 godzin temu, Grey Ronin napisał:

Czyli szukasz SEO-wca z znajomością programowania lub obsługi CMS-a.

Jaki to CMS?

Jaka to typ i wielkości strony: blog, sklep, strona firmowa + info ile jest podstron w indeksie Google.   

Pisz konkretniej bo zarówno audyt jak i zalecenia to stricte temat techniczny. Nie wszyscy są tu alfa i omegą w temacie.

Wordpress.
Sklep internetowy.

Mała ilość podstron.

Nie wiem czy mogłem opisać to prościej :

"Trzeba zrobić optymalizacje pod kątem SEO" ;) Tyle.

• 3 tygodnie później...