Skocz do zawartości

Pomoc dla newbiego

piocho

Rekomendowane odpowiedzi

Mam proźbe, nie wiem szczerze mówiąc czy powinienem (jestem dosyc leniwym człowiekiem, nie przeczytałem całych zasad forum), mam nadzieje że nie zostane za to potępiony;).

Mam pytanie do osób które się na tym znają, od kilku dni wertuje to forum, oraz inne strony o pozycjonowaniu / optymalizacji strony, i tutaj nasówa się moje pytanie: Czy ktoś z osób które znają się na tym mogła by looknąc pod adres https://agdrtvnet.pl i powiedziec czy w "miare" dobrze udało mi się wprowadzic nabytą wiedzę w życie; tzn. czy udało mi się w miare dobrze zoptymalizowac tę stronę pod google. Będe wdzięczny za wszelkie uwagi, pozdrawiam

jestem dosyc leniwym człowiekiem

zdarza się

czy udało mi się w miare dobrze zoptymalizowac tę stronę pod google

nie

dzięki temu rozwijanemu panelowi (menu) tracisz takie wyrazy jak głośniki czy toshiba tym samym tracisz linki do podstron

Stwórz mapę strony. Poczytaj o stopniowaniu kilkupoziomowych serwisów

A i na podstronie faq masz Warning: Failed opening 'include/faq.php' for inclusion (include_path='.:/php/includes:/usr/share/php') in /var/www/AL_USERS/medusa/website/index.php on line 560 zamiast treści co też nie sprzyja pozycjonowaniu chyba że chcesz zajac 1 poz. z wyrazem warning :(

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Niestety menu nie zabardzo mam możliwośc zmiany (niestety;/).

Stwórz mapę strony. Poczytaj o stopniowaniu kilkupoziomowych serwisów

Czy dobrze wykonana mapa strony może złagodzic ten mankament?

A i na podstronie faq masz Warning: Failed opening 'include/faq.php' for inclusion (include_path='.:/php/includes:/usr/share/php') in /var/www/AL_USERS/medusa/website/index.php on line 560 zamiast treści co też nie sprzyja pozycjonowaniu chyba że chcesz zajac 1 poz. z wyrazem warning

Uh, jak tylko porządnie sie wyśpie, zmienie to na coś "bardziej przystępnego", oraz pośpiesze osoby odpowiedzialne za stworzenie faq i regulaminu, do szybszej pracy;)

Dzięki za kolejne info :( =D>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności