Skocz do zawartości

Porządek w katalogu i pytanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję jakiegoś rozwiązania bo zacząłem robić dopiero katalog ale brakuje mi czegoś takiego

co porządkowało by go trochę tzn. jak usunę jakiś wpis to po prostu id po nim przepada czy była by jakaś możliwość aby tak się nie działo ...

Drugie pytanie : Czy jest i jaka jest możliwość zrobienia linków sponsorowanych/płatnych.

Poszukuję jakiegoś rozwiązania bo zacząłem robić dopiero katalog ale brakuje mi czegoś takiego

co porządkowało by go trochę tzn. jak usunę jakiś wpis to po prostu id po nim przepada czy była by jakaś możliwość aby tak się nie działo ...

nie wiem czy zostawianie wpisów usuniętych w bazie można nazwać porządkowaniem, dużo wpisów w życiu katalogu jest usuwanych czy jest sens zostawiać po nich ślad ??

może chodzi o numerację dalszych wpisów??

Drugie pytanie : Czy jest i jaka jest możliwość zrobienia linków sponsorowanych/płatnych.

w bazie danych do każdego wpisu jest dodanych kilka pól które można w dowolny sposób wypełniać typu płatny, ocena mój wpis, troche dobrej woli i można sobie zrobić płatne/sponsorowane wpisy

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=30849

searching.. bing.com

Hunting in Poland

nie wiem czy zostawianie wpisów usuniętych w bazie można nazwać porządkowaniem, dużo wpisów w życiu katalogu jest usuwanych czy jest sens zostawiać po nich ślad ??

może chodzi o numerację dalszych wpisów??

Tak dokładnie chodzi o numerację dalszych wpisów ... np. mam wpisów 100 a liczba id ostatniego wpisu to 120 - czy jest możliwe jakoś wywalanie tych niepotrzebnych id - tzn. przesuwanie czy nie ?

w bazie danych do każdego wpisu jest dodanych kilka pól które można w dowolny sposób wypełniać typu płatny, ocena mój wpis, troche dobrej woli i można sobie zrobić płatne/sponsorowane wpisy

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=30849

Rzeczywiście w bazie danych w tabeli - otwarty_wpisy - jest coś takiego jak płatny, ocena ale nigdzie po stronie ani strony/ani admina nie ma takich opcji ...

Co można z tym zrobić ...

/ Zainstalowałem wersje stąd - https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=28212 /

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności