Skocz do zawartości

Szablony do Qlweb

Stwor

Rekomendowane odpowiedzi

Szablony powstały z myślą o użytkownikach tego skryptu którzy nie mają czasu bądź chęci na zmianę wyglądu swojego katalogu czy wielu katalogów. Jak każdy dobrze wie w Qlwebie są dostępne trzy standardowe szablony, które nie są najlepsze. Postanowiłem wykonać kilka szablonów aby urozmaicić polskie katalogi (wykonałem 15 szablonów).

Szablony są proste w obsłudze wystarczy rozpakować archiwum .rar wgrać na serwer do katalogu szablony i w panelu admina zmienić tylko nr. szablonu który ma być używany.

Szablony wykonałem dość dawno jednak nie śpieszyło mi się z publikacją ich. Dodałem kilka nowych i dzisiaj ujrzały światło wordpress'a.

Link do szablonów: https://stwor.wordpress.com/szablony-qlweb/

Czekam na komentarze odnośnie ich wyglądu.

Są one proste ze względu na to że modyfikacje dotyczyły głównie css i grafiki. Mam zamiar jeszcze dodać 4 bardzo profesjonalne, ale wtedy wymagana jest modyfikacja plików php w związku z tym trzeba będzie pobrać cały skrypt a nie tylko paczkę z szablonem.

3 przykładowe szablony

1.gif

13.gif

15.gif

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

zarazie nie działają z versją jachu, ale to nie problem może zajmę się tym tak samo jak przystosowaniem je np. pod mini

ok nad jachu będę pracował aby wszystkie szablony można było tam też wykorzystać,

mini tylko ciekawe jakie będzie tym zainteresowanie. Pod mini też dostosuję jeśli znajdą się jacyś chętni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności