Skocz do zawartości

Gratuluję nominacji na Expo w konkursie Teraz Internet

Kil Bill

Rekomendowane odpowiedzi

Aż w 3 kategoriach

STRONY PRYWATNE

Piotr Połomski

www.webwweb.pl

SERWIS NOWY

Piotr Połomski

www.webwweb.pl

GRUPA ERGO HESTIA

www.hestia.pl

BESZCZYŃSKI, WUDARCZYK AUTO WIMAR Sp. J.

www.skoda-auto-wimar.pl

SKARBIEC Serwis Finansowy

www.skarbiec.pl

HBO Polska

www.axn.pl

CZARNIK

www.meble.pl

Polifarb Cieszyn-Wrocław S.A.

www.studiodekoral.pl

BAZY DANYCH, KATALOGI, WYSZUKIWARKI

Piotr Połomski

www.webwweb.pl

PANORAMA INTERNETU Marek Stefaniak

www.pf.pl

Chylę czoła podziwiam i pozdrawiam rozdanie nagród jutro(soory nagrody w Maju)

Cytowane za

https://www.terazinternet.pl/

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Z szacunkiem do Piotra oczywiście, ale... czy nominacji do Teraz Internet się po prostu nie kupuje?

Szy.

nie jest opłata weryfikacyjna i rejestracyjna hm targi muszą zarobić

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

nie jest opłata weryfikacyjna i rejestracyjna hm targi muszą zarobić

'Nie (przecinek) jest opłata...'? ;)

Tak, jest opłata, ale o ile wiem, to... stronę samemu się zgłasza i samemu za nią płaci.

Ale oczywiście wyprowadźcie mnie z błędu, jeśli nie mam racji.

:)

Szy.

Fakt faktem jest i to na największych targach .

Mnie moze sponsorowac Baba Jaga albo Gie :mrgreen: rtych

Mam tylko jedno zastrzeżenie nagrodę odbieram tylko osobiście od ;) niezłej blondynki

Szkoda że nie dodałem jakieś swojej strony o pająkach to niezły efekt i na targach można potem porozmawiać z wieloma ciekawymi firmami o wspólpracy.

Ale i tak będe jutro na targach i może coś uszczknę z kontaktów

Pozdrawiam Serdecznie

dzięki ;);):D

stronę samemu się zgłasza i samemu za nią płaci.

Tak, ale wg rekulaminu pierwsza opłata jest opłatą weryfikacyjną. Nie wszystkie serwisy po opłaceniu muszą przejść przez weryfikację z pozytywnym skutkiem.

O TerazInternet czytałem wiele skrajnych opinii tak samo jak o Witrynie Dnia PCWK czy Golden Web Awards. Skrajne opinie w Polsce mają również inne wyróżnienia łącznie z godłem Teraz Polska więc osobiście podchodzę do tematu bez wielkich emocji ale za gratulacje jeszcze raz dziekuję :D:D:D

można potem porozmawiać z wieloma ciekawymi firmami o wspólpracy.

Ale, Kill, targi komputerowe jak każde inne obecnie nie są już miejscem do zawierania wiążących umów.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Drogi Piotrze wiązące umowy zawiera się ok 23.20 po dużym kieliszku ze znajomymi.

Potem w biurze już tylko formalności

A kontakty i kontrakty ;) zawiera się wszedzie ja spotykam na targach Poznańskich róznych prezesów wieczorem wiesz co się dzieje w Poznaniu ;) w klubach nocnych... lepiej nie pytać ;)

a potem spotykamy się już na innym gruncie i kontakt jest przetarty

I jest to 2 razy skuteczniejsze od pozycjonowania na słowo pozycjonowanie. 8)

Bo większosć dużych przedsięwzieć jest załatwiana tak a nie inaczej ;)

Takie jest reality.

Na expo spotykam raczej kolegów którzy teraz reprezentują rózne barwy no .Casio czy Dela....

Potem kawka prywatne spotkanie i dalej..... o wiele łatwiej.

Spotkanie twarzą w twarz daje inne fekty niż telefony czy maile

Dlatego lubię druga część targów ta wieczorną

:P

11 lat prowadzę firmę:D i moja wątroba już choruję ;) ale warto przekłada się na listę referencyjną

A kontraktów na targach się nie podpisuje masz rację tylko przeciera szlaki i odwiedza starych znajomych

Pozdrawiam Cię serdecznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności