Skocz do zawartości

Jak to jest z darmowymi serwerami?

nowy e-biznesmen

Rekomendowane odpowiedzi

to nawet nie o to chodzi ze regulamin hostingu tego zabrania, ale zabrania tego regulamin Google AdSense. jezeli koniecznie chcesz cos na darmowym serwerze postawic polecam ovh.org

chwila mozesz przytoczyc ten fragment regulaminu?

a skąd gogole wie ze ja mam reklamy na darmowym hostingu, moze ja za neigo zaplacilem

jesli jest taki zapis to podejrzewam ze ma on taką wartośc jak zakaz umieszczania na stronie grup dyskusyjnych plików mp3 i video

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Skoro załączają reklamy to nie jest to już darmowy serwer. Raczej niepieniężny albo sponsorowany ;]

Tylko po co szukać darmowego, jeśli można mieć płatny za grosze z większym asortymentem ?

Portal komputerowy

-
webmastering, biznes

Forum IT - informatyka, komputery, technologie

eee ale zamęt wprowadziliście az sprawdzilem swoje dzieła na yoyo

jest jak było

masz dwa hostingi do wyboru, jeden z ich reklamami i bez reklam, to normalne ze za darmo nie będą całe zycie dawać ... ja mam stronki na opcji bez reklam ale z mniejsza powierzchnia dyskowa

Darmowe hostingi nie istnieją, kiedy wypozycjonujesz swoą stronkę na darmowym to potem ciezko ci bedzie juz z niej zrezygnowac nawet jak usługodawca wprowadzi opłate i o to tam chodzi.

Kazdy darmowy hosting kiedys bedzie platny

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Nie ma darmowych hsotingów.

dokładnie jak upadał PRL to zapomnieli usunąc słowo darmowy ze słownika:|

NIE MA NIC ZA DARMO

a żeby zarobić trzeba najpierw zainwestować

no ok...

to to ja wiem że nie ma nic za darmo...

...ale nadal nie wiem jaka jest odpowiedź, w regulaminie yoyo.pl nie ma zakazu komercji, są za to zapisy:

-Zabrania się umieszczania w ramach Yoyo.pl katalogów opartych o skrypt qlweb oraz systemów reklam opartych o phpAdsNew.

-W przypadku stwierdzenia nadużyć (np. umieszczanie danych wewnątrz plików z grafiką, tworzenie farm linków dla wyszukiwarek, stawianie trakerów na potrzeby usług peer-to-peer) konto będzie automatycznie usuwane.

Czy reklamy Google ( w tym graficzna reklama firefox) nie narusza tych zapisów??

czy wy mozecie przeczytac to co wyzej napisalem

ja nie mam zadnych ich reklam mam swoje od roku i ani yoyo ani adsense tego nie broni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności