Skocz do zawartości

Katalog Web-Tools PR4

mkr

Rekomendowane odpowiedzi

zawsze mozesz skorzystac z allpaya chodz terminy wyplat przekraczaja notorycznie dlatego kosztam z paypal teraz mimo, ze to ze psiocza na niego ja wole go bo mam klientele z zachodzu, ktora chetnie korzysta z paypal i mimo, ze place jakies 20 euro za tranzakcje miesiecznie mam dochodu jakies 500-700 euro na miesiac z wyplatami nie ma problemu, a na amerykanskim paypalu oferuja jeszcze karty bankomatowe do konta paypal takze jest kompletny wypas.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Czy istnieje mozliwosc zmiany opcji z darmowej na platna ? Tzn. jezeli juz sie wczesniej dodalo za darmo.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

holee technicznie rzecz biorąc tak :) Nie ma problemu jak masz mail aktywujący, kliknij jeszcze raz i będziesz miał tam wszystkie potrzebne informacje.

Postaram się dziś dodać opcję zmiany pakietu na samej stronie, bez pośrednictwa e-mail.

MarcinL: tak, jeżeli są zgodne z regulaminem.

Saint: No tak allpay... tylko jak się z tych pieniędzy potem rozliczyć z US? Allpay po prostu wpłaca pieniądze na konto bez żadnych "kwitków" na podstawie których mogę się rozliczyć. A za 100 PLN miesięcznie nie chce ryzykować...

Co do ich terminowości... Z allpay dostaje co miesiąc przelew za SMS terminowo.

Poprzednio w kody wapacz za sierpień dostałem pod koniec stycznia ;) Za wrzesień - listopad jeszcze nie dostałem ;p Aż się boje czy do końca lutego mi pity przyślą...

Wiec na Allpay nawet przy kilkudniowym opóźnieniu nie narzekam ;p

holee technicznie rzecz biorąc tak :) Nie ma problemu jak masz mail aktywujący, kliknij jeszcze raz i będziesz miał tam wszystkie potrzebne informacje.

Postaram się dziś dodać opcję zmiany pakietu na samej stronie, bez pośrednictwa e-mail.

Niestety mail aktywujacy poszedl do kosza ;) Trudno sie mowi.

No dobra kilka znalazlem :) Mam prosbe, mogłbys zmienic tytul katalogu (https://www.katalog.gasik.net) na:

Gąska, Gąsik - Katalog stron ? Prosze.

Dlaczego nie moge dodac strony (https://www.katalog.winka.net) ? Dostaje komunikat, ze strona istnieje w bazie choc jej tam nie ma.

Dodatkowo sobie pomyslalem, nie lepiej by bylo z url'a wyrzucic polskie znaki ?

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

No dobra pokolei:

- nazwa zmieniona

- bo już dodałeś ( Dodano 02/12/07 00:39:42 ) poszedł mail, aktywujacy, informujący o zaniskim PR, i teraz znowu wysłałem :)

- polskie znaki w utf8 google ładnie indeksuje z tego co obserwuje :)

Dzieki mkr. Planujesz rozbudowac jakos szczegoly wpisow czy zostanie tak jak jest ?

Planuje planuje :) Ale to za jakiś czas teraz mam 3 inne projekty do skończenia.

Będzie możliwość pełnej edycji strony dodania dodatkowych linków w domenie ... Dlatego radze zachować hasła :)

No tak wywalilem z pod wyszukiwarki link i zapomniałem dać do menu :) Zaraz bedzie ( https://www.katalog.web-tools.pl/info/2-jak...#263;+wpis.html ), edycja bezpośrednio na stronie pojawi się w przyszłości.

• 2 miesiące temu...

katalog.gif

Promocja 11-14 maja

Wszystkie strony z PageRank >= 4 zgłoszone między 11 a 14 maja, których opis jest unikalny *) i ma powyżej 1000 znaków otrzymają status wpisów Premium i stronę bez innych linków wychodzących. ( Przykład: darmowe programy ). Promocja nie obejmuje reklamy na stronie głównej.

*) Po wpisaniu 3 losowych zdań w Google

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności