Skocz do zawartości

Hosting na easyISP.pl ?

amigo1313

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio nie widze żadnych nowych postów pomimo częstych przerw w działaniu tego hostingu trwających kilka godzin. Czy wszyscy już się wyprowadzili z easyisp? Jeżeli tak to faktycznie nie mam się czemu dziwić dlaczego obsługa hostingu nie reaguje na pady serwera.

Nie działa od 23:00 i pewnie standardowo do rana nie bedzie działał.

.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Cóż, klienci pokazali firmie, jak bardzo doceniają ich "profesjonalizm" i bardzo dobrze że tak się dzieje.

Tak samo będzie z drugim wielkim hitem ostatnich miesięcy - też nikt nie wypowiada się już w temacie, a serwery działają jakby to był jakiś free host.

:)

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

Heh ja przeniosłem się z 10 miesięcy temu jak tylko zaczęły się te regularne pady i mulenie serwera.

W tym miesiącu kończyła mi się umowa (nie przedłużyłem :)) a bok męczył mnie telefonami parę dni abym przedłużył. Zabawni.

404.tf

Cóż, klienci pokazali firmie, jak bardzo doceniają ich "profesjonalizm" i bardzo dobrze że tak się dzieje.

Tak samo będzie z drugim wielkim hitem ostatnich miesięcy - też nikt nie wypowiada się już w temacie, a serwery działają jakby to był jakiś free host.

:P

Tzn. z jakim drugim hitem? Może jakaś podpowiedź?

PS ~10godzin padu :)

dzwonilem do nich dziesiatki razy mowiac ze im sie wszystko wali a oni ze spokojnie naprawiaja....

moj glowny traffic to sobota 17-21

i co?

co tydzien wtedy wszystko siada...

dodatkowo oczywiscie teraz...mase razy w tygodniu.. a co najlepsze ich strona dziala...

Mi ich strona np dziala...

bumfank, a pomyslales ze np. w tym czasie kiedy Ty masz glowny traffic, to Twoja strona obciaza serwer? Oczywiscie strzelam, ale tak tez moze byc...

Bynajmniej, tak jak pisalem, masz prawo byc niezadowolony i w kazdy mozliwy sposob dochodzic swoich praw. Twoja ostatnia wypowiedz niestety jest skandaliczna i mozesz miec przez nia spore problemy...

Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności