Skocz do zawartości

Linki z wysokim PR

Gość Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

pewna strona konkurencyjna dla mnie korzysta z linkora.

dopoki jest podpieta w system, jest wysoko, chwilami mnie przegania i laduje na #1;

ostatnio jednak zaczela mocno spadac - przez kilka dni byla na #7, potem zatrzymala sie na 5. stronie wynikow...

obecnie jest znowu #1 :evil: ale to dlugo nie potrwa; juz montuje szczepionke na parcha :hello:

przy załozeniu niezmienienia innych elementów wpływajacych na pozycję

to znaczy, ze konkurencja też nic nie zmienia !!!

pewna strona konkurencyjna dla mnie korzysta z linkora. 

dopoki jest podpieta w system, jest wysoko, chwilami mnie przegania i laduje na #1; 

ostatnio jednak zaczela mocno spadac - przez kilka dni byla na #7, potem zatrzymala sie na 5. stronie wynikow... 

obecnie jest znowu #1  ale to dlugo nie potrwa; juz montuje szczepionke na parcha [/b]

ruchu, w związku z natężeniem ilości zindeksowanych linków w danym momencie zrozumiałe, spadanie po obniżniu linków zrozumiałe.

Ale ja pytam: czy jak strona wyjdzie z systemu to dostanie kopa w dół ( poniżej pozycji sprzed udziału w systemie )

albo jeszcze inaczej:

strona A jest na 100 miejscu na słowo "keywords1";

strona A wchodzi do systemu i zdobywa linki

strona A dostaje kopa i wchodzi na pozycję nr 3

strona A utrzymuje się na pozycjach 1-5 przez 3 miesiace

strona A wychodzi z systemu i zaczyna spadać

I TERAZ pytanie:

czy:

1. strona A dochodzi do pozycji zajmowanej przed przystąpieniem do systemu

2. strona A spada duzo poniżej pozycji zajmowanej przed przystąpieniem do systemu

3. strona A spada,a le utrzymuje się wyżej pozycji zajmowanej przed przystąpieniem do systemu

ZAŁOŻENIA:

- strony B,C,D,E,..., X,Y,Z nie zmieniają optymalizacji, nie zmieniają ilości linków prowadzących do nich

- strona A nie zmienia optymalizacj, ani ilości linków spoza systemu

- Google nie zmienia algorytmu

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności