Skocz do zawartości

Witam PiO Tyle słyszalem, przekonam się

n0p

Rekomendowane odpowiedzi

jestem po wypadku i uszkodzeniu kregoslupa, mam niedowlad i nie zawsze mi sie wcisnie klawisz, a poza tym mam klawiature za 45 pln bo na drozsza mnie nie stac, wiec kolego jak bys musial inwestowac 2,4 klocka w rehabilitacje nie mial bys slownika i kupe innych powazniejszych zmartwien. Zreszta nie mam sie co denerwowac, sam napisales zdanie nie trzymajace skladni w tym brak znakow interpunkcyjnych :)

ZNAKI INTERPUNKCYJNE. >>. ZNAKI ODDZIELAJĄCE. UWAGI OGÓLNE · >>. PODSTAWOWA FUNKCJA KROPKI · >>. INNE ZASTOSOWANIA KROPKI · >>. POMIJANIE KROPKI ...

pozrowionka

Witaj!

jw. szybkiego powrotu do zdrowia :)

Polecam jako darmowy słownik ściągnąć opere ( opera.com ) i dodać własny skrypt JS do sprawdzania do pobrania: https://my.opera.com/Sombria/blog/userjs-orangoo-spell-check

Używam i jestem bardzo zadowolony :) Wyskakuje mała ikonka pod formularzem klikam i sprawdza szybko poprawność ;p A posty wyglądają o niebo lepiej ;p

Miłej lektury PiO B)

Witaj!

Wiesz, jak to jest, często im więcej wiesz, tym gorszy masz humor. Niewiedza jest niekiedy błogosławieństwem.

Przy dobrych chęciach, znajdziesz tu sporo wiedzy, zatem z tym humorem różnie być może... :)

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności