Skocz do zawartości

Tanie hostinhgi 20 - 30 zł

marcin_dance

Rekomendowane odpowiedzi

Dziwnie się czuję polecając exh.pl, bo miałem u nich (jak wszyscy byli klienci nuh.pl) tzw. przejścia. Ale...

Ale po przejściach serwery działają znacznie lepiej niż wcześniej. Ceny są różne: exh.pl/hosting.php

Mam mały pakiet na którym stoi IPiR katalog - zobacz, potestuj jak chodzi.

Mam też taki maleńki forall.pl/hosting/tiny

Stoi na nim Katalog Bielacka no.2 - zobacz, potestuj.

Na żadne poważniejsze strony nie polecam, ale na katalog zaplecza, czy inne maleństwo - jestem zadowolony.

(konto na forall.pl opłaciłem za kolejny rok, bo od pół roku sprawuje się zupełnie nieźle, a za takie pieniądze - doskonale).

PS.

Myślałem, że Marcin pyta o serwery w cenie 30 zł rocznie, a nie za miesiąc, jak w inten.pl

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

• 2 tygodnie później...
xon.pl mi się spodobał jak go lepiej przetestuje to dam znać

Xon ma superstabilne serwery, za to admin totalnie nie rozgarnięty. Przykład: dostałem kilka dni temu maila że z powodu nie wniesienia opłaty (informacja o konieczności zapłacenia została podobno wysłana mi 3 tygodnie temu) blokują mi konto.

Niestety 3 tygodnie temu ŻADNEGO maila od nich na 100% nie dostałem, więc konto zablokowali mi w zasadzie bez ostrzeżenia.

Łapanie admina na telefon trwało 2 dni, jak już się udało to pokilku godzinach odblokował.

Ale serwery mają naprawdę niesamowicie stabilne i szybkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności