Skocz do zawartości

Problem z Qlweb na nazwa.pl

Bielack

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z jednym z moich katalogów. Katalog jest postawiony na nazwa.pl

Wcześniej chodził błyskawicznie, od jakiegoś czasu (około dwa miesiące) chodzi zdecydowanie wolniej, a dzisiaj zaskoczył mnie całkowicie. Albo w ogóle przestał się odzywać i pokazywał komunikat błędu: [500] Internal Server Error : Wewnętrzny błąd serwera, albo pokazuje podstrony, ale w tempie koszmarnym. Otwiera wpis dwie minuty.

Czy ktoś ma podobny problem, czy to mój, jednostkowy? Ktoś przechodził podobną sytuację, coś można z tym robić?

Dodam, że inna strona postawiona na tym serwerku chodzi zupełnie przyzwoicie (windsurfing, na joomla!) i nie sprawia problemów.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Mam kilka katalogów na nazwie i wszystkie chodzą bardzo dobrze. Od początku bez zmian. Chyba jednostkowy problem. Skontaktuj się może z supportem?

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Error 500 - możesz mieć problemy z mod_rewrite (jeśli masz) lub z prawami do plików/katalogów (np. ustawione wszystkie na 757 a pownno na 755)

Nieraz problemy pojawiają sie gdy hosting przejdzie z php4 na php5. Jeśli zostawili php4 to można było wymusić używanie go jakąś komendą ale nie pamiętam dokładnie

chyba w htaccess

AddType application/x-httpd-php4 .php

Teraz mnie olśniło - to nie jest problem serwera (nazwa.pl) tylko skryptu Linkorn który własnie ma problem. Gdy go wyłączyłem, działa tak szybko, jak wcześniej.

Ale przecie nie można wyłączyć na czas awarii, bo zaraz mnie zabanują...

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności