Skocz do zawartości

Ranking stron

MOUKETTA

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...

zdecydowanie jak juz wyzej wspomnial gofer : https://thwfwa.com

stronki z templatemonster sa poprostu juz nudne ;]

chcesz dobre stronki to poszukaj na FWA ;]

zalecam podejscie na dobrym laczu ;]

3 mbit i bedzie spoko ;]

ja na 6 czasem czekam na niektore po 30 sekund ;)

====== edit ======

tak wlasnie sobie pomyslalem ....

dalismy 2 linki do FWA w tym topicu ...

topic zawiera sensowny content ....

wniosek: masz dobra strone to nie musisz jej pozycjonowac hehehe ;]

====== edit ======

widze ze grasuje tu komercja :>

Klimatyzacja do domu i biura.

Apartamenty nad morzem w Rowach.

neeon jak mi powiesz ze dzieciaki z TM sa najlepsi to zaczne sie turlac ze smiechu ;]

Te dzieciaki mają pewnie na koncie po kilkaset layów sprawdzonych pod względem funkcjonalności.

Są niekiedy nudne, ponieważ idą po pewnej linii użyteczności, co nie jest błędem, a wzorowanie się na TM uważam za dobry sposób do budowania małych i średnich serwisów firmowych.

Delikatnie przerabiasz pod CSS i XHTML lub podpinasz szybkiego CMSa i serwis jak z agencji za 5 tys. zł.

Co masz tym grafom do zarzucenia?

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

# kadzielawski

do zarzucenia moze nic ... ale ... jakby nie patrzec ... jest tam kilkanascie lub kilkadziesiat osob ktore robia jednego laya i delikatnie go modyfikuja i robia z niego 50 lay-y ....

poprostu zygac mi sie chce za przeproszeniem jak to widze ... albo robociki jakies ... na TM nigdy nie bylo i nie bedzie strony ktora idealnie by pasowala do danej firmy ... to sa poprostu szablony ... co prawda high tech ... ale to zawsze szablon ... pozatym ... tam wszystko jest takie samo ... kazdy lay jest podobny ... thefwa to stronki ktore zwalaja z nog ...

niech mi ktos jeszcze powie ze TM jest lepsze od the FWA ... to poprosze o adres aby go wysmiac prosto w twarz ...

powiedzmy sobie szczerze ... zaden z lay-i z TM nigdy na fwa nie zaistnial i nie zaistnieje ...

2advanced bylo stronka dnia ... tylko dnia ...

Klimatyzacja do domu i biura.

Apartamenty nad morzem w Rowach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności