Skocz do zawartości

[domena]Pomoc

Flanker

Rekomendowane odpowiedzi

Ja to mam niewiarygodnego pecha. Już od kilku tygodni przymierzałem się do kupna serwera i domeny dla mojej strony www.webkomp.yoyo.pl. Ostatnio zakupiłem hosting na proste.pl, świetnie śmiga więc wczoraj wysłałem formularz z zamówieniem na domene webkomp.pl (wtedy była wolna). Dzisiejszego ranka odbieram e-mail`a i dowiaduje sie że jest już zajęta! Okazało się że ktoś ją wykupił dosłownie chwilke przede mną :)

Teraz nie wiem co zrobić, serwer już mam, proszę Was o pomoc w wymyśleniu pasującej do mojej strony nazwy.

Mam nadzieje że napisałem to w dobrym dziale.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

webkomp.com.pl ?

webkomp.info?

Interesuje mnie domena .pl, ponieważ jest funkcjonalna i krótka, a różnica cen nie jest duża.
web-komp.pl

Ten adres jest niezły, ale coraz więcej stron ma taka nazwe (przykład:webkomp.net,webkomp.com), więc czekam na inne propozycje

Nie wiem jak to jest, ale niestety ktoś ją pierwszy kupił w Nazwa.pl. Pewnie zanim w zamowionej przeze mnie firmie odebrali formularz, juz ktos inny kupił ją gdzie indziej.

web-komp.pl

Ten adres jest niezły, ale coraz więcej stron ma taka nazwe (przykład:webkomp.net,webkomp.com), więc czekam na inne propozycje

Ta dam ci radę.

Znajdź ciekawą i wyróżniającą się nazwę niż jakiś zbitek słów, który NIKT nie będzie pamiętał. A jeśli będzie w stanie sobie przypomnieć to będzie strzelał webcomp.pl webkomp.pl web-com.com.pl ?

Znacznie łatwiej ktoś zapamięta nazwę "zielonaropuchwfujarkedmucha.pl" niż webcostam.pl.

Zapomnij o nazwa-nazwa.pl I jak będziesz komuś dyktował przez telefon nazwę strony to zabrzmi to tak "web myślnik to znaczy ten klawisz minusa komp.pl Nie działa ? Mam powtórzyć ? Trzeci raz ?" ? :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności