Skocz do zawartości

Eliminowanie jendnocentowych reklam

Powiadam

Rekomendowane odpowiedzi

witam

chetnie "wymienie" sie listą domen ktore wpisalem do Filtru reklam konkurencyjnych.

Wyeliminowalem je poniewaz za kliki w te reklamy dotawalem grosze 1-2centy

Moja stona jest anglojezyczna o tematyce sportowej - chętnie dopisalbym wiecej takich domen...:(

10-bestsites.com

8-topsites.com

8-topwebsites.com

best4-sites.net

best4sites.net

bestsites.com

sitetrackers.net

top-10sites.com

top-3-sites.com

topinfoforyou.com

topsites.com

topwebsites.com

wesearchitforyou.com

winningsites.net

wiesz co.. to filtrowanei to g. daje.

czasem na zagranicznych forach można znależć liste stron filtrowanych pod okresloną kategopria.

filtrowałem miesiąc i nic to nie dało, tez mam anglojezycznąstronę i zarabia ona mniej niż polskie.

Sprwawa jest prosta jesli masz strone o sporcie to rekalmy sa tanei, ja mam o muzyce wiec jesli reklamodawca zapodaje reklame plików mp3 - to nawet jesli ktos tam wejdzie i kupi se songa za 1 dolca - to wiadomo ze mi płaca centa .

Taka tematyka i trudno

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności