Skocz do zawartości

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

jestem pod wrażeniem, przez pierwsze 10 dni nie zaindeksowało nawet wpisu na blogu, napisałem na support@smartindexer.net. Dziś jestem mile zaskoczony, zindeksowane wpisy z blogów jak i gorsze linki profilowe, fajnie, tylko szkoda że musimy z takim czymś pisać. Jeśli system będzie tak działał bez upominania się o niezindeksowane paczki to będę stałym klientem.

• Like 1

Była chwilowa "czkawka" systemu, obecnie nie powinno być już takich problemów. Sami monitorujemy skuteczność całego systemu + szybko reagujemy na zgłoszenia.

• Thanks 1

Minął tydzień, próba zaindeksowania podstron w 2 zapleczókach.

1 projekt - 0 stron zaindeksowanych, a z tych co było 1-2 wyindeksowało :(

2 projekt - na 10 podstron dodanych, chyba 1 zaineksowało, ale mam spore wątpliwości czy to zasługa indeksera, bo ogólnie ten serwis miał kilka zaindeksowanych podstron i po prostu dodatkowa się zaindeksowała.

Delikatnie mówiąc szału nie ma, tym bardziej, że serwisy nie są jakieś spamerskie. A, że ogólny problem z indeksacją podstron jakiś jest, tyle, że ten system go niestety nie rozwiązuje. 

Cytat

jestem pod wrażeniem, przez pierwsze 10 dni nie zaindeksowało nawet wpisu na blogu, napisałem na support@smartindexer.net. Dziś jestem mile zaskoczony, zindeksowane wpisy z blogów jak i gorsze linki profilowe, fajnie, tylko szkoda że musimy z takim czymś pisać. Jeśli system będzie tak działał bez upominania się o niezindeksowane paczki to będę stałym klientem.

I teraz nie wiem, czy autor systemu zapyta mnie o to jakie konto, zrobi "czary mary" i zaindeksuje moje podstrony? Jeżeli tak by się stało, to z jednej strony plus, ale z drugiej o co z tym chodzi, że ktoś "ręcznie" ten system obsługuje?

• Like 1

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

2 godziny temu, Ptaq napisał:

I teraz nie wiem, czy autor systemu zapyta mnie o to jakie konto, zrobi "czary mary" i zaindeksuje moje podstrony? Jeżeli tak by się stało, to z jednej strony plus, ale z drugiej o co z tym chodzi, że ktoś "ręcznie" ten system obsługuje?

Podeślij zgłoszenie na support@smartindexer.net i sprawdzimy dokładnie w poniedziałek Twoje paczki.

Generalnie system działa automatycznie, sam wrzucam swoje linki codziennie i się indeksują, było kilka przypadków u kilku osób, że coś nie poszło, zawsze dokładnie analizujemy problem i rozwiązujemy. 

Niedługo wprowadzimy parę mechanizmów, które praktycznie w 100% uniemożliwia sytuacje, że coś się nie indeksuje jeśli fizycznie się da zaindeksować.

Mieliśmy przypadki zgłoszeń, gdzie linki się nie indeksowały np. z powodu kary site4 na miejscówkach. Jeśli ktoś próbować indeksować post na forum czy zapleczówce, które ma site 4 w Google, no to z góry wiadomo, że tego się nie da zrobić.

• Like 1

• 2 tygodnie później...
Godzinę temu, karolex napisał:

, 2 paczki wrzucone w podobnym czasie z tej samej bazy. 1 - Indeksacja OK, 2 - 0%

Podeślij proszę zgłoszenie na support@smartindexer.net i sprawdzimy dokładnie.

• 3 tygodnie później...
16 minut temu, karolex napisał:

Widać, że Google już metodę ukróciło indeksowania.

Ciekawe. Ktoś jeszcze ma podobne spostrzeżenia? Jak korzystałem, to byłem zadowolony, a teraz miałem kupić nowy pakiet i.... mam w związku z tym dylemat :D

Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/

Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/

20 godzin temu, karolex napisał:

Z pierwszymi paczkami wrzucanymi było OK, ale z czasem co raz gorzej, aż do teraz, gdzie kompletnie nie indeksuje. 

Dokładnie mam to samo.  Kompletnie nic. A było fajnie. Napisałem już do supportu, może coś wskórają.