s_matysik Opublikowano 20 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Letnia promocja -23%! Do 31 lipca 2023 wpisz kod rabatowy: lato2023, dzięki któremu otrzymasz aż -23% na wszystkie pakiety indeksacji! Link do strony: https://smartindexer.net/pl/ [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturSw Opublikowano 4 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Pierwszy raz będę z takiego narzędzia korzystać. Czy warto wrzucać do indeksera własne podstrony w domenie? Przez GSC zostały zgłoszone i po kilku dniach nie ma linków w indeksie google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivall Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Dodałem kilkadziesiąt linków z różnych domen miesiąc temu, do tej pory indeksacja jest praktycznie zerowa. Support 3 tygodnie temu odpisał, że faktycznie indeksacja jest niższa i przemielą linki jeszcze raz - niestety do tej pory prawie 0 rezultatów, a na pytanie o ETA nie dostałem odpowiedzi. Spytam więc tutaj, jest jakiś szacunkowy czas naprawy aktualnej niskiej indeksacji? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivall Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Nadal zero odpowiedzi od supportu, a linki nie są zindeksowane. Narzędzie już pewnie martwe, szkoda tylko, że nie ma o tym żadnej informacji, zwrotów nie ma, a kupić ciągle da się. Nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 22 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Dobre wieści z SmartIndexer! Postęp w Indeksacji: Udało nam się znacznie poprawić skuteczność indeksacji – obecnie osiąga ona 58% globalnie. Co więcej, dla kluczowych rodzajów linków, takich jak money site i PBN, skuteczność ta wzrosła nawet do 90-99%! Aktualizacja dla poprzednich miesięcy: Nasz zespół ciężko pracuje nad przetwarzaniem linków z poprzednich miesięcy (sierpień, wrzesień, październik), gdzie skuteczność była niższa. Oczekujemy, że w ciągu kilku dni będzie można zauważyć pozytywne rezultaty tej pracy. Dodatkowo, linki z listopada zostały już skutecznie przetworzone ulepszoną metodą. Kontakt: Jeśli macie jakiekolwiek pytania lub chcielibyście zgłosić konkretne przypadki dotyczące stopnia zaindeksowania Waszych paczek, zachęcamy do kontaktu na support@smartindexer.net. [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 15 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 Noworoczna promocja w SmartIndexer.net -35% na wszystkie pakiety do 25 stycznia 2024 Kod rabatowy: pio2024 Pod koniec roku udało nam się znacząco zwiększyć skuteczność indeksacji SmartIndexer.net. Dostosowaliśmy cały system do zmian Google, poniżej przedstawiam wyniki aktualnych testów: 1. Indeksacja PBN i money site: skuteczność 90-99% 2. Indeksacja publicznych miejscówek np. profili VIP: skuteczność powyżej 50% Globalna skuteczność całego systemu SmartIndexer.net oscyluje obecnie w okolicy 70% W obecnym czasie wiele indexerów ma problemy, a my właśnie skutecznie wdrożyliśmy zupełnie nową metodę indeksacji i informujemy, że nowa metoda jest wdrożona od grudnia. Linki z poprzednich miesięcy (sierpień, wrzesień, październik, listopad) zostały ponownie przerobione nową metodą. Poniżej zrzutu ekranu ze ScrapeBox, który przedstawia indeksację testowej paczki z money site - indeksacja powyżej 97% [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 20 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 (edytowane) Aktualna skuteczność systemu SmartIndexer.net - luty 2024 1. Indeksacja podstron money site Skuteczność indeksacji po 14 dniach wynosi 95,8% 2. Indeksacja profili VIP Skuteczność indeksacji paczki 190 profili VIP wynosi po 14 dniach 67,4% dla istniejących profili (paczka była większa, ale sprawdziliśmy tylko te profile na których nadal istnieje link). Sprawdzaliśmy to 3 metodami dostępnymi w ScrapeBox: site: url as is url in quotes Następnie połączyliśmy zaindeksowane linki z tych 3 paczek i usunęliśmy duplikaty url, wyszło 128 zaindeksowanych profili. Dodatkowo możemy zaproponować kod rabatowy -15% na wszystkie pakiety do końca lutego 2024 kod rabatowy: 022024 Edytowane 20 Lutego 2024 przez s_matysik [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 24 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 A jak to ogólnie jest bo mam przetworzone od wczoraj i do dnia dzisiejszego 0% czasu do pełnej indexacji? 1 Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 25 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 (edytowane) Testuje te wasze narzędzia i dzień 3...0% (i to nie jakieś SPAM-y czy inne linki made in china, normalne ja pier..) pisałem meila w 2 językach 3 dzień bez odpowiedzi..nie róbcie tylko ze mnie kłamcy czy oszusta ja po prostu piszę jak jest chyba uciekam do konkurencji..u której zawsze byłem traktowany z szacunkiem (ja rozumiem, że nie przepalam tysięcy tutaj ale powinno się doceniać każdego kto płaci) PS ja nie chcę nikomu zaszkodzić po prostu kiedyś się tutaj testowało efektywność https://zapodaj.net/plik-NNtseFI8ZJ Edytowane 25 Maja 2024 przez Herkules 1 Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 27 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 W dniu 24.05.2024 o 17:51, Herkules napisał(a): bo mam przetworzone od wczoraj Rozwiń To czas przetworzenia danej paczki przez system, natomiast czas do pełnej indeksacji masz na zrzucie ekranu 0%. Zgodnie z informacją na stronie pełny efekt jest po 7 dniach. Natomiast przerabiamy właśnie wszystkie linki za zeszły tydzień ponownie, aby nie było wątpliwości. Wiadomości e-mail, w 99% przypadków odpisujemy na bieżąco, na e-maile z piątku odpisałem w dniu dzisiejszym. Ze wszelkie niedogodności przepraszamy. [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Spoko coś tam ruszyło, będzie aktualizacja na pewno.. 1 Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 4 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Wakacyjna promocja -15% na wszystkie pakiety kod rabatowy: 2024lipiec15 Cały czas monitorujemy skuteczność systemu i dbamy o wysoką skuteczność. Poniżej zrzut ekranu ze ScrapeBox - wyniki indeksacji przykładowej paczki podstron money site indeksowanej przez nas: Skuteczność indeksacji: 88,6% Link do strony: https://smartindexer.net/pl/ [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 18 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 (edytowane) Wykupione dwa pakiety linki ze stron i blogów internetowych nie jakiś spam Skuteczność 32% Testowałem 3 systemy indekascji linków od 4 miesięcy Co było że nie ściemniałem Cytuje powyżej " Natomiast przerabiamy właśnie wszystkie linki za zeszły tydzień ponownie, aby nie było wątpliwości." Niestety słabo to wypada Tak byłem klientem minimum 2 pakiety wykupiłem Wyrażam jedynie swoją opinię Edytowane 18 Lipca 2024 przez Herkules Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalmar Opublikowano 19 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 @Herkules dzięki za test. W dniu 18.07.2024 o 21:49, Herkules napisał(a): Testowałem 3 systemy indekascji linków od 4 miesięcy Rozwiń Fajnie by było jak byś to opublikował razem w jednym poście. Co do Smartindexer to u siebie widzę, różnicę w zależności od projektu. To znaczy jakby linki z jednych źródeł indeksują się lepiej od innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 19 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 W dniu 19.07.2024 o 08:55, Skalmar napisał(a): To znaczy jakby linki z jednych źródeł indeksują się lepiej od innych. Rozwiń Domena, na której indeksowane są linki ma kluczowe znaczenie. Co innego jak podejmiemy próbę indeksacji 1000 nowych podstron na mocnej domenie z site np. powyżej 5k oraz z ruchem, a co innego na nowej domenie. Inaczej będzie wyglądać też to na "wygrzanej" expirce. Oczywiście, jeśli odpowiednio zoptymalizować content oraz strukturę strony, to można bez problemu zaindeksować w np. w 7 dni ponad 3k podstron na "wygrzanej" expirce, poniżej przykładowy test: Tak samo, co innego jak dokonamy próby indeksacji profili na publicznych miejscówkach, które od wielu miesięcy mają zerowy przyrost site, można to zweryfikować, a co innego jak będziemy próbować indeksować profile na publicznych miejscówkach, na których codziennie indeksowane są przez Google nowe podstrony. W dniu 18.07.2024 o 21:49, Herkules napisał(a): Wyrażam jedynie swoją opinię Rozwiń Dzięki za feedback i opinię. Natomiast jak jak wskazałem powyżej, wiele zależy od tego co indeksujemy. Jaki content, ile podstron i w szczególności na jakiej domenie. Regularnie robię bardzo dużo testów indeksacji różnych linków, co tydzień wrzucam różne testowe paczki: - profili VIP od Sebau - profili i artykułów dodawanych przez xneolinks - dużej liczby podstron z treścią generowaną przez AI na różnego typu domenach - podstron z treścią pisaną przez copy na różnego typu domenach - zaindeksowanych podstron w celu reindeksacji zmian contentu Od wielu miesięcy, mogę powiedzieć, że skuteczność jest na podobnym wysokim poziomie, wcześniej w przypadku identyfikacji spadków skuteczności, natychmiast reagowaliśmy i dostosowywaliśmy system. W razie wątpliwości, poszczególne przypadki możemy rozpatrywać po wysłaniu do nas e-mail na support@smartindexer.net [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi