Skocz do zawartości

co taniej SEO czy Link sponsorowanu u G

tylko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie droga wielka rzeszo mastersów of SEO ART...

dobra bez kitu co wyjdzie taniej wypozycjonowanie przez masterseo czy kupienie linku sponsorowanego np dla frazy "sex"...

w tym miejscu sprawdzielm sobie na G "sex" i dziwi mnie dlaczego nie ma zadnego linku sponsorowanego

dobra wpisujemy w G "seo" jest pierwszy ładny na niebieskim tle i pisze link sponsorowany

wpisujemy "reklama" fuj sa linki sponsorowane ale już nie u góry a po prawej (beznadzieja)

i teraz moja sprawa ma kilka fraz typu "sex" na ktore bym sobie wypozycjonowal strone, ale czy nie taniej wyjdzie mi kupienie linków sponorowanych u samego G...

jeśli kogoś to dotkneło choć minimalnie to proszę o odpowiedz i nie każcie mi szperać w tych milinoach postów bo mnie na to niestety nie stać (czas to pieniadz)

pozdrawiam was moji mili

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności