Skocz do zawartości

2TB transferu !

Bema

Rekomendowane odpowiedzi

Znajomy mial tam konto - hosting dziala, tylko na 1 serwerze jest dosc duzo kont i dosc mocno serwer byl obciazony. Na plus jest fakt, ze kase mu zwrocili :)

Na download mogloby sie nadawac. Tylko czy wogole jest realne obsluzenie ruchu na 2 TB na takim koncie?

Pozdrawiam

Jurdziol

To ja albo mam szczęście, albo znajomy jurdziola miał wielkiego pecha. Mam na dreamhost kilka stron w tym forum phpBB (5k uu dziennie) i nie ma żadnych problemów. Zresztą na PM mogę podać adresy stron które mam na dreamhost, można zobaczyc szybkość ładowania itp. Support jest świetny, szybkie rzeczowe odpowiedzi. Mi pomogli nawet ze skryptem, co do ich obowiązku teoretycznie nie należy...

Wiadomo pingi trochę wyższe od niektórych firm z Polski. Ale nie jest tak źle.. Zresztą za tą cenę nie można spodziewać się 100%-wego ideału ;)

PS. Są większe rabaty (kody zniżkowe) niż podany na tej stronie. ;)

//edit, przeczytałem dokładniej post wyżej...

Znajomy mial tam konto - hosting dziala, tylko na 1 serwerze jest dosc duzo kont i dosc mocno serwer byl obciazony.

Chyba żartujesz? Jest to jedna z większych firm hostingowych... Napewno nie mają jednego serwera, a wiele... Zresztą: https://www.dreamhoststatus.com/

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

• 1 miesiąc temu...

Ja dzisiaj kupilem tam hosting na nowego zagranicznego sajta korzystajac z kuponu uprawniajacego do 90$ znizki przy oplacie rocznej. Jezeli ktos chcialby skorzystac to kod brzmi 270TANIEJ

Po znizce konto smiesznie tanie + domena swiatowa gratis.

Zalezalo mi na IP ze stanow. Pierwsze wrazenia z hostingu bardzo pozytywne i te olbrzymie limity ;)

Pozdrawiam,

Ważka

Strasznie tanio, aż nie chce mi sie wierzyć, żeby to mogło się opłacać, ale z drugiej strony to nie Polska tylko USA, tam mają bardzo dobrze rozbudowaną infrastrukturę łącz. Konta pewnie nadają się tylko na download bo żeby obsłużyć kilka serwisów z jakimiś większymi systemami portalowymi które zjadają 2TB transferu każdy to musiałby być potężny serwer a takie maszyny są drogie.

Założyłem sobie konto. Ważka: DZIĘKI ZA KOD :)

Domena światowa niby gratis, ale chyba tylko na rok.. (?) Chyba że nie do końca coś zrozumiałem - zakładałem domenę w panelu po założeniu konta, i było 0.00$ na rok. Czy po roku są opłaty? (pytanie do osób mających konto dłużej)

Ja dzisiaj kupilem tam hosting na nowego zagranicznego sajta korzystajac z kuponu uprawniajacego do 90$ znizki przy oplacie rocznej. Jezeli ktos chcialby skorzystac to kod brzmi 270TANIEJ

Po znizce konto smiesznie tanie + domena swiatowa gratis.

Zalezalo mi na IP ze stanow. Pierwsze wrazenia z hostingu bardzo pozytywne i te olbrzymie limity :)

Jest kod który daje zniżkę 97$ przy opłacie rocznej. Oto on: 34GOD, już większych upustów nie ma.

Domena światowa niby gratis, ale chyba tylko na rok.. (?)

Jak przedłużysz hosting na kolejny rok to domena nadal pozostaje gratis :)

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności