Skocz do zawartości

Systemy warte uwagi.

CrashXT

Rekomendowane odpowiedzi

Znacie może jakieś systemy wymiany linków, które są widoczne wyłącznie dla robotów wyszukiwarek a nie są widoczne dla osób odwiedzających serwis, np. białe linki na białym tle, coś takiego można zrobić tyle czy nie dostanie sie za to bana od admina systemu.

ps. dlaczego w tym dziele nie mogę napisać nowego tematu, jakiś chyba błąd na forum

Wyskakuje mi bład w x-href

Fatal error: Call to undefined function: recalculate() in /home/cust/linkburger/linkburger.com/html/include/donors.php on line 291

Linki sie wyswietlaja, ale jak sie klika przelicz punkty .. co musze zrobic?

Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu.

Ja mogę polecić własny system, nie będę jednak pisał jaki to on jest skuteczny bo wolałbym żeby wypowiedzieli się inni. Ale podam kilka powodów dla których warto go chociaż przetestować.

- System nie pobiera prowizji [nie wstawia własnych linków] i nigdy tego nie będzie robił. Użytkownicy dostają 100% mocy i gwarancję, że to sie nie zmieni w przyszłości :D

- Nie posiadamy programu partnerskiego, którego uczestnicy dostają linki [punkty] w zamian za polecanie użytkowników. Więc polecający system użytkownicy nie dostają Twoich linków.

- Użytkownicy sami wybierają strony na których będą emitowane linki. Te rozwiązanie to gwarancja, że zawsze będziecie zadowoleni z ich lokalizacji.

- Nie mamy punktów, nie oceniamy stron, robią to indywidualnie użytkownicy systemu. Jeśli uważasz, że Twoja strona z 10.000BL i PR=3 jest równie wartościowa jak strona z PR=5 i 5000BL to możesz przekonać właściciela serwisu z PR=5 do swojej racji i dostać tam linki :) U nas wszystko jest możliwe, dajemy pełen luz i kontrole. To wy zarządzacie linkami, my udostępniamy jedynie narzędzie.

Tych myślników mogłoby być jeszcze wiele, generalnie jest to nowe spojrzenie na systemy wymian linkami. Na pewno oryginalne rozwiązanie a czy skuteczne chciałbym żebyście sami sprawdzili.

Link w stopce :)

Brad, a czy podstronami mozna sie juz wymieniac?

Jesli nie (bo nigdzie nie moge sie tego doczytac) to czy w koncu sie to pojawi? Chcialbym dodac do Ciebie pare fajnych stron jak np. www.pkf.pl ale wymiana z sama strona glowna (no i na wszystkich podstronach) mija sie z celem przy takich serwisach...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Jeszcze nie, wiem że sporo wody w rzece upłynęło od momentu kiedy zaproponowałeś tą funkcje, ale mamy teraz na głowie inne, bardziej priorytetowe zadania. Generalnie można dodawać podstrony ręcznie ale komu by się chciało :) Jak uda się napisać pewną jeszcze "tajną" funkcje, to godzina pracy i będzie funkcja na której Ci zależy.

• 3 miesiące temu...

moze troche offtopikowo ale

co polecacie ze systemow ale typowo anglosaskich ?

Link vault jakos teraz szaleje i ucina punkciorki takze trzeba sie zastanawiac nad powolna ewakuacja

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności