Skocz do zawartości

fraza "przeprowadzki"

HiddenPlace

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chcialem wypozycjonowac strone znajomego do top10 na przeprowadzki. Ale widze ze fraza troche obstawiona. Niestety to nowa domena, nawet miesiaca nie ma. Myslicie ze bardzo ciezko bedzie sie przebic do czolowki? Mozliwe zeby to zajelo mniej niz pol roku? (puscil bym katalogi system wymiany linkow i z 5 stron zaplecza tematycznego podlinkowanego katalogami) Czy moze w ogole dac sobie spokoj i zwrocic sie do jakiejs wiekszej firmy pozycjonerskiej? ile musialby mniej wiecej zaplacic, zmiescil by sie w 200 zl za miesiac?

pozdrawiam

Co miesiąc chcesz analizę robić? Gość daje 200, to robisz pozycjonowanie za 200 i już. Tylko pytanie kiedy efekty? Ja bym zaczął od katalogów na przeprowadzki + miasto. Frazę przeprowadzki można włączyć po np. 3-4 miesiącach. W tym czasie trochę linków z zaplecza itd.

Eksperyment Discover.pl

podsuwasz pod nos algorytmowi google informację "ja to pozycjonuję".

W takim razie Apple powinno się posrać ze strachu :)

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

w jakim sensie kuszenie losu?

Jeśli do jednej witryny kieruje np. 1000 linków z tym samym anchorem to jak na tacy podsuwasz pod nos algorytmowi google informację "ja to pozycjonuję".

to oczywiscie wiem, nie bede pozycjonowal na jedna fraze na pewno, myslalem ze chodzi o to ze nie oplaca sie tylko jednej frazy pozycjonowac klientowi, tylko wiecej

pozdr

W takim razie Apple powinno się posrać ze strachu :)

Czemu ?? jakieś kłopoty z analizą linkowania ? brak narzędzia do badania BL ??

chwila i już wiemy, że większość najmocniejszych linków do apple.com do linki graficzne bez altów a alty też różne: np: "Made on a Mac!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności