Skocz do zawartości

Tytuł pod avatarem

Buncol

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma jak nabijąć posty tylko po to żeby coś tam sobie naskrobać pod avatarem ;) prawda versis :jezyk1:

W sumie to chyba się Ci nie dziwie strasznie mało tu ostatnio tematów wnoszących cokolwiek do seo.

Faktem jest że dodawanie przywilejów za ilość postów to jak proszę za spamuj mi forum

Nie w każdym przypadku, ja tam jestem na forum od 2004 roku i jeszcze nie mam tych 500 postów ;)

A myśłem, że ten tytył dostaje sie za jakieś zasługi a nie posty

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

Sam swego czasu nie za wiele wnosiłeś

Co racja to racja ;) ;) ;)

Tak to już jest na początku bierzesz poźniej dajesz a później to już Ci którzy Cię lubią piszą o Tobie blogi, wierszyki itp ... ;)

Nimek: jakaż porażająca skromność ;) Zapomniales tylko jeszcze o tych, co mogą nie lubić.... ;)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Faktem jest że dodawanie przywilejów za ilość postów to jak proszę za spamuj mi forum

Nie w każdym przypadku, ja tam jestem na forum od 2004 roku i jeszcze nie mam tych 500 postów ;)

Niestety nie wszyscy tak podchodzą. Sam osobiście jestem za tym żeby nieuzależniać przywilejów od ilości postów nawet tak błahych jak podpis pod avatarem.

Swoją drogą sam też swego czasu szukałem tej opcji:D

Nedzna podróba Złego Nimka

paść mozna ze smiechu ;)

Nimek chyba naprawde zapomniałes o tych co mogą nie lubić

WYZNAWCY POZYCJONOWANIA

PROPONUJE WAM SKUTECZNĄ ALTERNATYWĘ

Pozycjonowanie dla każdego

Hehe gotuje Pozycjonerów wkrótce

Nie pozycjonuje stron nikomu więc nie mam interesu w opowiadaniu bajek.

hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności