Skocz do zawartości

Adsense na forum.

axel_low

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zwracam się do Was z pytaniem. Czy takie umiejscowienie AdSense jest dozwolone? Mam wątpliwości, ponieważ jeden mój znajomy mówi co innego, a drugi co innego i sam nie wiem, czy mając tam reklamę nie dostanę bana.. A jeżeli jest to niezgodne z regułami Google to co można zrobic żeby reklama tam została, a G się nie czepiało?

Z góry dziekuję za odpowiedź.

Pozdrawiam

Na mój gust jest to wprowadzanie w błąd użytkowników, przeczytaj sobie temat

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=31690

Jest tam treść maila jakie google wysyła i zadecyduj sam. To twoje konto, więc i decyzja powinna być Twoja (wg mnie nie warto ryzykować, lepiej zarabiać 1$ dziennie przez kilka lat, niż 3$ dziennie przez parę miesięcy)

Nie masz gdzie stawiać zaplecza? - Darmowe serwery dla webmasterów ?

Witam, mam podobne pytanie, mam reklame na forum www.nakazdytemat.pl w gornej częsci "przed banerem"

oraz na koncu kazdego postu, czy to jest dowolone? Baner w nagłowku jest wyswietlany na kazdej podstronie, wiec uzytkownik przegladajacy posty widzi dwie reklamy w nagłowku i na koncu postu. Prosze o pomoc

Reklame w nagłowku narazie wyłączylem.

Szukałęm, ale nie znalazłęm, moze dla Ciebie to nie jest problem, ale ja jestem nowy. Jesli sprawia Ci problem odpowiedzi na moje pytanie, to prosze podaj mi linka do tego tematu albo przynajmniej napisz mi, co mam wpisac w SZUKAJ. i wyluzuj troszke, nie wiem dlaczego na forach panuje taka dziwna atmosfera. Nie ma glupich pytań, są tylko glupie odpowiedzi.

Pozdrawiam.

www.ligamistrzow.com/forum

Jakis tydzien temu dodalem reklame na koncu kazdej strony topikow, ale strasznie duzo reklam to reklamy charytatywne - ok 80-90%. Czy mam liczyc ze google jeszcze cos zmieni czy dalej cos kombinowac? Podsunie ktos jakies wskazowki? Z gory dzieki :soczek:

Pozdrawiam

Szukałęm, ale nie znalazłęm, moze dla Ciebie to nie jest problem, ale ja jestem nowy. Jesli sprawia Ci problem odpowiedzi na moje pytanie, to prosze podaj mi linka do tego tematu albo przynajmniej napisz mi, co mam wpisac w SZUKAJ. i wyluzuj troszke, nie wiem dlaczego na forach panuje taka dziwna atmosfera. Nie ma glupich pytań, są tylko glupie odpowiedzi.

Zadaj sobie trud, by przejrzeć pomoc AdSense, tam jest wyszukiwarka, w której możesz wpisać, co Cię interesuje. W Twoim przypadku wystarczy tam wpisać słowo "forum", bo przecież na forum chcesz umieścić reklamę. Pierwszy wynik jest doskonały!

Może i nie ma głupich pytań, ale są pytania powtarzające się. Szkoda czasu na zadawanie pytania na forum, jeśli można znaleźć odpowiedź samemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności