Skocz do zawartości

SEO dopalacz - generator zaplecza

Veal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

czy tylko ja odnosze takie dziwne wrażenie, że to całe sztucznie generowane zaplecze to straszna lipa? Pewno mnie za to zjecie żywcem, ale jak na mój skromny gust ,to nabijanie ludzi w butelkę :P

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Aktywowałem konta...

Pierwsza uwaga: tworząc serwis w opcji "nazwa" należy podać nazwę pliku bez rozszerzenia czyli samo "index". Postaram się dokładniej to opisać w panelu. :rolleyes:

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Dodałem "chmurki" z opisami - teraz powinno być jaśniej.

Niestety szablony zostaną dokończone w dniu jutrzejszym.

Jeśli ktoś chce popracowac nad własnym to przykładowy dokument będzie miał strukturę:

<title>{TITLE}</title>
<meta name="keywords" content="{KEYWORDS}">
<meta name="description" content="{DESCRIPTION}">
</head>
<body>
<div>{MENU}</div>
<div>{BODY}</div>
<div>{RSS}</div>
<div>{DMOZ}</div>
</body>
</html>

Czyli raczej oczywiste - ale uznałem, że warto wspomnieć.

Nistety darmowa aktywacja się już zakończyła. Myślę, że kwota nie należy do wysokich, w przyszłości się zwiększy, więc warto rejestrować się po obecnej cenie.

Nidługo ruszy system referencyjny - będzie można uzyskać kod darmowej aktywacji w zamian za pewną liczbę zarejestrowanych z polecenia użytkowników... Może macie propozycje co do programu lub wartości tej liczby? :jezyk1:

Co nowego?

Do generatora wprowadzono kilka nowych funkcji.

Obsługa szablonów

W pełni edytowalne szablony stron - teraz prowadzenie serwisu jest jeszcze łatwiejsze.

Możliwość edytowania arkusza CSS strony.

Nowa opcja RSS

Rozbudowano obsługe kanałów RSS, w panelu istnieje możliwość zdefiniowania paramtru "rel" odnośnika, to jest określenia czy będzie on nofollow ( w takim wypadku zmieniane jest również długość anchora, zamiast tytułu newsa będzie to napis "link").

System referencyjny.

Wprowadzono obsługę programu partnerskiego, dzięki niemu można otrzymać darmowe kody aktywacyjne kont.

Wystarczy, że użytkownik zarejestruje się po kliknięciu w specjalny odnośnik (niezależnie od czasu rejestracji - może być to dzień , tydzień, dwa - chyba, że w międzyczasie znajdzie się na witrynie za pośrednictwem linka innego partnera.

Link referencyjny ma postać:

https://www.rfox.pl/?ref=nazwa_usera

Szczegułowe informacje dostępne w panelu, po zalogowaniu.

Grafiki promocyjne, których można używać do woli - to poza tą w moim podpisie:

seo2.png

seo4.png

Wkrótce będą dostępne bannery i buttony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności