Skocz do zawartości

SEO dopalacz - generator zaplecza

Veal

Rekomendowane odpowiedzi

Jako ciekawostka ( ;) )pokazuje jeden z bardziej rozbudowanych serwisów utworzonych za pośrednictwem edytora: https://seo.rfox.pl/ Jak się chce to można, pozdrawiam właściciela :)

Hehe ;) Może szybciej się zaindeksuje :) Chwilę się bawiłem tylko .. :P

Pozdrawiam również ;)

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jestem pozytywnie zaskoczony takim zainteresowaniem, napewno serwis będzie w dalszym ciągu rozwijany.

TODO:

- dolne menu

- rozbudowa FAQ

Czekam na inne propozycje.

A propos cech, które sprawiają, że jest on lepszy niż googlepages... Na pytanie nie jestem w stanie odpowiedzieć gdyż nie używałem nigdy googlepages :D

Poza https://www.rfox.pl/oferta.xhtml seo dopalacz to ciągły rozwój

i modyfikacje na życzenie, w miare możliwości... :D

Rfox rozwijam hobbystycznie ale musze utrzymać server, stąd ta - myślę że nie za wysoka - kwota...

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Jako osoba, która śledzi na bieżąco postępy prac nad dopalacz'em (jestem jednym z pierwszych użytkowników) musze przyznać, że system od początku wydawał mi się dobrym pomysłem a w miare jego rozwoju jestem coraz bardziej zadowolony. Myślę, że zapowiada się jeszcze lepiej :brawa:

Piotr

SEO Dopalacz

Z nowości na rfox.pl: Można tworzyć już submenu, na zasadach identycznych jak menu - w obsłudze szablonów dodajemy {SUBMENU} i tworzymy generatorem plik system_submenu... Procedura, dokładniej opisana jest w części panelu odpowiedzialnej za zarządzanie szablonami. Pozdrawiam, liczę na dalsze propozycje zmian.

Może więcej skryptów? Jakiś systemik umożliwiający ręczne dodawanie newsów do zaplecza? RSS zaplecza (nie mylić z czytnikiem zewnętrznych)? :hi:

Do menu dodano pozycje "FAQ", gdzie znajduje się zestaw najczęsciej zadawanych pytań. W ciągu kilku dni ruszy system darmowych szablonów umożliwiający zmiane wyglądu strony w ciagu kilku sekund na jeden z gotowych designów. Pozdrawiam!

witka

zamierzam sie ta mzalogowac tylko jest jedno ale

rozumiem ze zaplecze zostaje umieszczone na Twojej subdomenie

Ja sobie uzywam tam dowoli - obciązam serwer itp

Całkowity koszt to 10 zł

Mozesz mnie przekonac ze nigdy nie zostanie wprowadzona jaks opłata miesięczna?

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Cennik i warunki dotyczące kont obecnie zarejestrowanych nigdy się nie zmienią.

W przyszłości zwiększy się koszt dodania strony, ale ta zmiana będzie dotyczyła

jedynie aktywacji po tym "przełomowym" terminie, a nie dawniejszych.

Również ewentualny abonament będzie dotyczył przyszłych kont.

Reasumując: Warunki i cennik z okresu rejestracji obowiązuje przez cały czas świadczenia usługi.

Pozdrawiam.

• 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności