Skocz do zawartości

www-4u.pl

voy-tech

Rekomendowane odpowiedzi

znacznie lepiej.

PS "po prostu"

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

lepiej:)

pomyśl jeszcze o jakichś "bajerach" we flashu, to sie ludziom podoba.

flash przeciez byl wczesniej w logo i bylo feee, wg mnie taki statyczny obrazek jest lepszy.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

jak mozna reklamowac swoje umiejetnosci na takiej archaicznej stronie ? jak chcesz komus spzzedac swoje umiejetnosci to musza byc one zaprezentowane na troche wyzszym poziomie

Chodzi mi głównie o przejrzystość, intuicyjny interfejs, brak błędów w kodzie, szybkie ładowanie strony. Poza tym ceny są atrakcyjne...chyba sam przyznasz.

Oczywiście mógłbym zrobić ją w photoshopie w modnym czarnym kolorku, napakować efektownymi obrazkami, flash'kami, pociąć ją na kawałki i poukładać w divach ... ale strona ładowałaby się o wiele dłużej, a nie wszyscy mają szybkie łącze (szybkość ładowania to dla mnie priorytet nr 1, no i validacja html i css). Przez to strony są "bardziej lubiane przez wyszukiwarki" i gości też. Poza tym takie "efektowne strony" męczą wzrok i trudniej się na nich odnaleźć, szczególnie starszym użytkownikom sieci.

Można też robiś strony we flashu (pełno tego), tylko potem ciężko je pozycjonować).

Uwierz mi - widziałem wiele stron "webmaserów", których strona jak i portfolio woła o pomstę do nieba, a mimo to mają klientów.

Poza tym za tę cenę...zresztą wszystko jest napisane na tej stronie.

:pisze:

Photoshop - szczegółowe tutoriale - Photoshop - tutoriale i filmy dla początkujących.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności