Skocz do zawartości

Czy ludzie nie potrafia czytac i rozumiec?

CashNet

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze to miałem podjąć się tego. Spełniam warunki itd. ale uświadomiłem sobie ile zajmuje zrobienie jednej podstrony - przynajmniej mi. Dodatkowo użeranie się z bazami na tanich serwerach itd. Racja gdyby to nie godzina* dziennie za 300, a np za za 1500 to pewnie bym się podjął, ale ...

Bardziej opłaca się zrobić stronkę w ta godzine czy nawet 3 o adsense i przez reszte szukać na forach zainteresowanych zarejestrowaniem sie w adsense z mojego refa za pomoc w zarobieniu pierwszej setki... jezeli znajde jedna osobe to ile zarabiam? A jak 10? ...

Do autora: To maja bys strony zaplecza TYLKO dla zaplecza czy maja tez na siebie zarabiac i miedz odwiedzalnosc? Bo jezeli top ma być dla normalnej strony to samo dopracowanie go zajmuje ile czasu? Nie mowie o wzieciu jakiegos obrazka na tlo, dorzucenie napisu i glow...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ale się rozgadaliście ;) Jak dla mnie koniec tematu. Rozbieżności w podawanym czasie, który trzeba dziennie poświęcić wynikają z tego, ze różne osoby maja różne umiejętności i sposoby działania. Mi osobiście praca, którą chce zlecić zajmuje od 5 do 20 min dziennie, ale robie to już jakiś czas wiec nabrałem wprawy - na początku zajmowało nawet do godziny - stad te różnice.

Po prostu szukam osób do tworzenia prostych, jedno lub rzadziej kilku-podstronowych stronek, które nie muszą grzeszyć urodą ;). Do tego postawić kilka śmietników w miesiącu i po pracy. Jak ktoś jest kumaty to wyrobi się bardzo szybko.

Nie interesuje mnie na ile wy się cenicie . Sam teraz bym się tego nie podjął dla kogoś innego za tyle pieniędzy, ale tylko dlatego, że potrafię w tyle samo czasu zarobić dużo więcej. Ale jeszcze parę lat temu kiedy np. za wszystko co robie w sieci zarabiałem po 1k zł miesięcznie to dlaczego nie? Zawsze to wzrost przychodów o 30%, a dodatkowej pracy o 10% - dla mnie dobry interes. Pamiętajcie, ze punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności