Skocz do zawartości

Znaczniki Meta

Zarobek

Rekomendowane odpowiedzi

Meta może Ci pomóc przy katalogowaniu, choć raczej zmieniaj tytuły i opisy w katalogach. Mozesz w nich ustawić kodowanie i tytuł strony, dla SEO nie mają żadnej wartości.

hm... ale kolega pytał konkretnie o dwa znaczniki. A tak swoją drogą to chyba nie całe META nie ma znaczenia dla SEO, - title i description to też znaczniki META, a Onetowa zdaje się że nawet keywords czyta i traktuje jako tekst - no chyba że się mylę to mnie natychmiast poprawcie.

A tak swoją drogą to chyba nie całe META nie ma znaczenia dla SEO, - title i description to też znaczniki META
Dobry tytuł i opis to podstawa :)
a Onetowa zdaje się że nawet keywords czyta i traktuje jako tekst - no chyba że się mylę to mnie natychmiast poprawcie.

Czyta.

Wiem, ale to chyba oczywiste że tytuł ma znaczenie dla SEO description też ale reszta nie ma.

Wiesz... dla kolegi Zarobka wcale nie musi to być takie oczywiste. Więc aby mozna już temat zamknąć:

@Zarobek - podane przez Ciebie znaczniki nie mają kompletnie znaczenia.

Ważne znaczenia ma title i description (dobrze aby każda podstrona miała swoje własne, aby w nich występowały słowa kluczowe ale nie były tylko i wyłącznie i nie powinny być zbyt długie. Dodatkowo description jest swojego rodzaju tekstem reklamowym więc zadbaj aby był też niezły marketingowo.)

Czy o czymś zapomniałem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności