Skocz do zawartości

oferta nie do odrzucenia

dargre`

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chciałbym umiescić 6 stałych linków tekstowych na stronie ,,,,,, na okres 6 mcy łącznie za 40 PLN.

A teraz dlaczego to jest śmieszne?

Taką propozycję dostała mailem moja domena z PR=5, stażem ponad 2-letnim, listowana w DMOZ-ie, z minimalną ilością wychodzących linków. okupująca na niemal wszystkie dość popularne swoje frazy i keywordy (np. 16 mln wyników) pozycje 1-3 w Googlarce.

Ot, szukają naiwnych. Pewnie też metoda.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

hehe, rowniez otzymalem cos podobnego:

Chciałbym umiescić 6 stałych linków tekstowych na stronie [pr-5, 70000bl, 3 lata, dmoz]na okres 6

mcy ł±cznie za 25 PLN. Chodzi o linki w formie <a

href=\"https://www.adres_strony.pl\">nazwa_linku</a>. Linki dotycz± turystyki w Polsce i

mogłyby być umieszczone na dole strony w tzw. stopce lub w innym mniej widocznym miejscu.

Czy byłaby taka możliwo¶ć?

Pozdrawiam serdecznie

Maciej

i jeszcze jeden kabareciarz w opcji na glupa:

https://allegro.pl/item167911969__serwis_ww...ena_engin_.html

mysle ze powinni sie koledzy zaprzyjaznic. a wszelkie wymiany sugeruje zaczac od butow, takich z lepsza podeszwa, mocniej trzymajacych ziemi.

hehe, rowniez otzymalem cos podobnego:

mysle ze powinni sie koledzy zaprzyjaznic. a wszelkie wymiany sugeruje zaczac od butow, takich z lepsza podeszwa, mocniej trzymajacych ziemi.

Eeee, to ten sam. Myślałem, że tylko mnie ten fart dopadł.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

to nie do Ciebie franek :)

Kiedyś miałem podobną sytuacje. Pomyślałem sobie, o ty (taki i owaki) :shout: marnujesz mój czas to ja zmarnuje Twój. Zgodziłem się wstępnie :D tylko napisałem że warunkiem naszej długiej współpracy (bo jestem zainteresowany tez innymi linkami , hehehe) jest umowa. I żeby mi ją on przygotował z wyszczególnieniem takich rzeczy jak:

….

Podałem kilka bzdur.

Po 2 dniach koles wysłał umowe, robił korekty jeszcze kilka razy a potem mu odpisałem że nie jestem jednak zainteresowany a to był taki ,,joke sytuacyjny” <lol>

a ja miałem oferte za 0 zł (serwis PR6 i 2 linki wychodzące) na rok i się zgodziłem

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności