Skocz do zawartości

linki24.pl

ItakPowiem

Rekomendowane odpowiedzi

Co myslicie o nowym systemie(chyba) jakim jest linki24.pl?

Czytjac to:

W przeciwieństwie do innych systemów, wymiana linków w Linki 24.pl daje gwarancję maksymalnej rzetelności i uczciwość. Pełną przejrzystość zapewniają szczegółowe i czytelne statystyki, do których masz zawsze nieograniczony dostęp.

a po chwili to:

Będziemy pozycjonować Twoje strony, a nie nasze tak jak robią to inne systemy.

Zwatpilem w ten system, poniewaz wydaje mi sie ze taki system powstaje wlasnie po to zeby po czesci swoje strony. Jesli tak jest to drugi cytat calkowicie wyklucza pogrubiony text w cytacie nr1.

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kurcze... rozbraja mnie te teksty:

Będziemy pozycjonować Twoje strony, a nie nasze tak jak robią to inne systemy.

to po cholerę one powstają, jakoś nie uwierzę że ktoś zrobi system i nie będzie tam pchał swojego leku na potencje... lub panienek...

Jasno by napisali że ileś procent zjada system na swoje potrzeby... wtedy miałbym większe zaufanie !!

brak sygnatury

lipa jakas..

kiedys byl pod adresem www.web-linki.pl

ilosc domen w systemie 2.500 ... ładna bzdura.. system mial juz tyle w chwili startu..

widzieliscie tak 'rozbudowane' forum dla 2.000 userow ? haha

ile moze miec domen realnie ? hmm wydaje mi sie ze max 10% z tego co podają.. hmm 250 to by byla wg mnie realna liczba.. przesadzili i to ostro z tąliczbą domen, a spamowanie raczej nie zacheca ludzi do zapisania się..

LinkMe.pl ma obecnie juz prawie 4.000 domen i ok 1000 w kolejce do drugiego systemu.. taką ilosc zbieraliśmy od maja.. nie uda się przekonac ludzi do systemu w 2 miesiące, tymbardziej ze na pierwszy rzut oka - jak to Bunacol powiedzial nie ma czym zachęcic

text pozycjonujemy strony wasze nie nasze zapozyczony oczywiscie z Linkme.pl :)

co do dzialania systemu nie moge sie wypowiadac poniewaz go nie znam

niech powstają takie systemy.. konkurencja sprawia ze podnosi się ich poziom..

pozdrawiam

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

lipa jakas..

kiedys byl pod adresem www.web-linki.pl

ilosc domen w systemie 2.500 ... ładna bzdura.. system mial juz tyle w chwili startu..

widzieliscie tak 'rozbudowane' forum dla 2.000 userow ? haha

ile moze miec domen realnie ? hmm wydaje mi sie ze max 10% z tego co podają.. hmm 250 to by byla wg mnie realna liczba.. przesadzili i to ostro z tąliczbą domen, a spamowanie raczej nie zacheca ludzi do zapisania się..

LinkMe.pl ma obecnie juz prawie 4.000 domen i ok 1000 w kolejce do drugiego systemu.. taką ilosc zbieraliśmy od maja.. nie uda się przekonac ludzi do systemu w 2 miesiące, tymbardziej ze na pierwszy rzut oka - jak to Bunacol powiedzial nie ma czym zachęcic

text pozycjonujemy strony wasze nie nasze zapozyczony oczywiscie z Linkme.pl ;)

co do dzialania systemu nie moge sie wypowiadac poniewaz go nie znam

niech powstają takie systemy.. konkurencja sprawia ze podnosi się ich poziom..

pozdrawiam

Reklama lub autoreklama w tym topiku to lekkie przegiecie ...

Dla wiadomosci wszystkich "pokemonow" podaje link kto i co linkuje ten system :)

takie tematy nie lubiane ale kasowe

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

... która bez zazynowania rozsyła SPAM mejlowy.

Hmm ja dostałem maila bo dodawałem do ich katalogu stronę, a w regulaminie jest:

"Umieszczając lub utrzymując wpis w serwisie katalog.ut.pl wyrażasz zgodę na otrzymywanie emaili informacyjno-reklamowych."

Więc spamem chyba ta informacja nie była :)

Ale faktem jest, że mogli zweryfikować powtarzające się maile w swoich katalogach i email wysłać raz. (katalog.ro.pl itd ... )

rozwalający jest tekst obsługi:

"Dla zapewnienia absolutnego bezpieczeństwa i poufności co do korzystania stron z systemu Linki24.pl żadna forma listy stron korzystających z systemu nie jest i nie będzie dostępna"

:)

dodałem stronę, dostałem informację że dostanę 2017 linków :)

ale nigdy się nie dowiem ile tych linków jest faktycznie i gdzie one są, (przypuszczam że dostane 200 linków na domenie którą dodałem) ;)

ql system

napisze sobie taki sam

Tru

brak sygnatury

• 6 miesięcy temu...
Posiadasz 645.22 punktów ze swoich stron oraz 0 punktów z programu partnerskiego.

Razem posiadasz 645.22 punktów.

Jeden link otrzymujesz średnio za 0.02 punkta.

Razem zyskujesz 28231 wartościowych linków.

czy oni dają te linki na raz czy rozkładają żeby nie wpaść w żaden filtr? ;)

ps. tyle pkt dostałem za jeden serwis - pr0 i 2170 zaindeksowanych - ale nie spam :lol:

Testowałem trzy wymiany linków: linkme.pl, linkujpro.pl, linki24.pl!

Wyniki: linki24>linkme>linkujpro

Test polegał na określeniu ilości zaindeksowanych linków i osiągnięciu odpowiednich pozycji na średnio-trudne frazy.

( stron i słów kluczowych z wiadomych przyczyn nie podam, strony były odpowiednio dobrane aby uniknąć zaburzeń typu FSB, trwał ponad miesiąc)

Zdecydowanie najlepsze efekty osiągnąłem dzięki linki24.

Plusy:

- bardzo duża ilość linków

- szybkie efekty pozycjonowania

- obsługa domen bez www ;)

- szybkie przyznanie linków i umieszczanie linków

- o wiele więcej linków na stronach głównych niż w pozostałych

- prawdziwe linki stałe!!!

- dobrze pomyślana taktyka umieszczania linków tak aby nie wpaść w filtr (nie wiem czy to nie przypadek)

Minusy:

- duża ilość linków na własnych stronach

- brak "bufora" na problemy z serwerem

- różne małe wady

Najgorsze zdecydowanie dzięki linkujpro

Same minusy:

- mało linków (a bardzo mało zaindeksowanych )

- linki na głębokich podstronach

- można go łatwo oszukiwać (ale to i tak nie daje żadnych większych efektów)

Za jakiś czas zabiorę się do testów e-weblinka, zobaczymy co to za cudo ...

Mogłem pominąć jakieś ważne cechy więc zapraszam do własnych testów z chęcią się z nimi zapoznam.

nihil fit sine causa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności