Skocz do zawartości

linki24.pl

ItakPowiem

Rekomendowane odpowiedzi

Co do skuteczności pozycjonowania przez linki24.pl to nie mam zastrzeżeń (pięknie mi wypozycjonowało 2 domenki), ale co do działań administracji linki24.pl to zastrzeżenia mam i to spore. Chodzi mianowicie o niechęć do udostępnienia panelu z informacją, na jakich stronach wyświetlają się linki użytkowników. Administracja nie chce takich statystyk udostępnić, zasłaniając się "bezpieczeństwem stron uczestniczących w systemie".

Nie chcą również umieścić w ustawieniach opcji "Nie wyświetlaj moich linków na stronach o tematyce erotycznej".

W linki24.pl uczestniczę i jestem z pozycjonowania zadowolony, ale dyskusje na forum linki24.pl tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, że w ut.pl pracują same cioty, które nie dość że uparcie stoją przy swoim i mają gdzieś opinię użytkowników, to jeszcze nie potrafią czytać ze zrozumieniem.

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przecież ten system nie informuje nawet, gdzie znajdują się nasze linki. Kiedy "przylinkowałem" nowy katalog z punktów z PP Linki24.pl, po 8 dniach (oczywiście bez rezultatów), zrezygnowałem. Być może w końcu by się udało, ale nie mam zamiaru czekać w nieskończoność.

Cytat
Posiadasz 300619.31 punktów ze swoich stron oraz 0 punktów z programu partnerskiego.

Suma punktów do rozdysponowania: 300619.31

Jeden link otrzymujesz średnio za 0.11 punkta.

Razem zyskujesz 2785352 wartościowych linków.

nihil fit sine causa

Cytat
Posiadasz 6394293.49 punktów ze swoich stron oraz 0 punktów z programu partnerskiego.

Razem posiadasz 6394293.49 punktów.

Jeden link otrzymujesz średnio za 0.11 punkta.

Razem zyskujesz 59245564 wartościowych linków.

A kto powiedział że ja stamtąd uciekam. Może mają niewiarygodne statystyki ale ilość linków które dostaje i są zaindeksowane jest nieporównywalnie większa niż w pozostałych stałych systemach.

Nie wierzysz? Zrób test!

nihil fit sine causa

nie napisze o systemie link24 ale o falszowaniu statystyk... wiec wybaczcie za ot

mialem u nich banery w 2 systemach (banery.biz bannery.eu)

wejsc sporo, umiejscowiony w topie wiec mialem ok 3-7% klikow na kazdy system co dawalo mi po kilkanascie tys wyswietlen moich banerow na kazdy system. odslony schodzily wolno i sie kumulowaly ale w nocy jakos 'schodzily' i wejsc tez, bo mialem napisane ze ok 100-200 (na system). ruchu jednak na stronie wiekszego o te 200-400 uu nie zaobserwowalem wiec trzeciego dnia przestawilem strony docelowe na pusta strone tylko i wylacznie ze statystyka

efekt - kilkanascie zarejestrowanych odslon w dzien, w nocy zadnej

mrjozo napisał(a):
JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

• 9 miesięcy temu...

Dobra, odgrzebię...

Parafrazując pewnego hiphopowca, ten system sk**wił się nieco. 95% stron w linki24.pl to śmieci. Jeden link teraz idzie za 0,0004 punkta! Mówię wam, omijajcie to badziewie szerokim łukiem. Dodanie tam jakiejkolwiek strony to pewny filtr dla niej.

Nie wspomnę o tym, że nie działa tam opcja blokująca pokazywanie naszych linków na stronach erotycznych...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności