Skocz do zawartości

Wymiana moje PR4,3,3 Wasze PR4,3,1-3

arksi

Rekomendowane odpowiedzi

Wymienię się linkami na głównej i każdej podstronie. Interesuje mnie dłuższa wymiana ze stronami o tematyce dzieci lub dla kobiet o PR=min1

Link wstawiam na www.dladziecka.net PR=3

Wymienię się linkami na głównej i każdej podstronie. Interesuje mnie dłuższa wymiana ze stronami o tematyce dzieci lub dla kobiet o PR 3

Link wstawiam na www.mswinvista.info PR=3

Wymienię się linkami na głównej i każdej podstronie. Interesuje mnie dłuższa wymiana ze sklepikami dla dzieci /nie zabawki/ lub dla kobiet o PR=min4 i co najmniej 500 unikalnych wejść dziennie. Tylko wartościowe strony.

Link wstawiam na www.zabawki-sklep.com PR=4 /w dmoz/

lub

Wymienię się ze sklepikami dla dzieci /nie zabawki/ lub dla kobiet linkami na podstronie z linkami /w obie strony/

Link wstawiam na www.zabawki-sklep.com/linki PR=2

propozycję proszę na @mail asiwek(malpa)interia.pl lub PW (sporadycznie odwiedzane) dojdziemy do porozumienia /tylko tematyczne propozycje proszę/

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności