Skocz do zawartości

Czy to by było nadużycie?

ciocia_hela

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie.

Przejrzałem chyba wszystkie tematy "Łeb w Łeb!" i nadal nie jestem pewien.

W regulaminie jest co prawda

Zanim dodasz nową podkategorię skorzystaj z wyszukiwarki. Sprawdź czy naprawde potrzebujesz zakładać nową.
ale to chyba dotyczy sytuacji, gdy komuś nie chce się poszukać, a nie gdy komuś jeszcze mało?

Czy gdybym postanowił maksymalnie wykorzystać te 100 punktów na koncie i dodał stronę do wszystkich pasujących (kilkunastu) podkategorii, a następnie stworzył jeszcze kilkadziesiąt innych pasujących (dałoby radę) i tam umieścił wpis, to było by ok?

Zazwyczaj testuję takie rzeczy na zasadzie "zobaczymy czy wywalą", ale pytam zanim zrobię, bo jestem, Piotrek, pod wrażeniem Twoich projektów.

[Edit] Piotrek się coś nie odzywa, więc może ktoś by się podzielił swoją opinią?

• 4 tygodnie później...

witaj,

staramy się trzymać kurs na to aby kategorie i podkategorie w katalogu przydawały się nie tylko robotom, dlatego proszę aby były zakładane sensownie

oczywiście nie jest niczym złym założenie na własne potrzeny 100 nowych indywidualnych podkategorii i umieszczenie w nich swojego wpisu, to pobudza do działania (manewrowanie punktami)konkurencyjne wpisy

moderator stale czuwa nad zakładanymi podkategoriami tylko w skrajnych przypadkach coś ostro kasuje, przeważnie wówczas gdy ktoś nazakłada podkategorii a docelowo zostawi wpis w jednej

pozdrawiam

Piotr

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności