Skocz do zawartości

Pysiu idziemy na spacer!

truvati

Rekomendowane odpowiedzi

Śmiem niedowierzać, że ten obrazek (dla niewiedzących o co chodzi: wypięta męska z szeroko rozwartym rękoma odbytem, co eksponowało jego wnętrze + widoczny członek) wyświetlił mi się przypadkowo.

Oj Ciociu... :) Głodnemu (głodnej) chleb na myśli... :)

Żartuje... :tancze:

haha nie wiedziałem że fotka wzbudzi takie zainteresowanie, jak chcecie to wklejce, ale po objedzie :brawa: niektórzy nie dają rady przed :P

tylko daj odpowiednią nazwę tematu i ostrzeżenie dla tych,co takiej paskudnej xxxx jeszcze nie widzieli :) Ja do tej pory mam omany i żyje w strachu ,odkąd to paskudztwo widziałem :D Wolałbym życ w nieswiadomości, że cos takiego istnieje :D

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Laska jest dobra, a ten jej pies jeszcze lepszy :hi:

noooo, zjadłoby się pieczonego psa :soczek:

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

To prawdziwy pies czy torebka?

Po jezyku wydaje mi sie ze to pies.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności