Skocz do zawartości

Moja strona nie pojawia się w onecie za przekierowanie

Gość Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anonymous

Świetnie zacząłem z nową domeną Jestem w sandboxie w google, na szczęscie tylko pod jedne słowo. No ale to nic, onet jest gorszy.

Po zmianie domeny dostałem bana. Za co? Za przekierowanie ze starej domeny po 10 sekundach na nową. Moja strona wciąż nie pojawiła się w wynikach wyszukiwania. Dodałem toplistę swojego serwisu i ona się znalazła. Dodałem też stronę www.testowy.home.pl i ona też się znalazła. na dzień dzisiejszy strona testowa została usunięta. Napisałem maila do onetu i wyjaśniłem sprawę co i jak z nową domeną. Nowa strona się nie pojawiła a testowa zniknęła.

Mam taką nikła nadzieję, że dlatego pojawiły się te dwie strony, bo są one w znanej domenie home.pl i toplista.pl

Może moja domena musi odczekać jakiś czas.

Aha przekierowanie usunąłem, ale dalej nic.

Jeśli ktoś ma wujka, ciocie, babcie, dziadka, stryjka, stryjenke, tate, mame, brata, siostre, syna lub córkę w onecie to proszę o kontakt ;)

zamów boks za 10zł to wpiszą Cię od nowa

w boxa wsadziłem juz 110 zł i... w szukarce zdaje się że mnie wciąż nie ma a w katalogu mój opis jest najkrótszy:

Otwarty Katalog Internetowy

katalog internetowy

Zastanawiam się czasem czy nie wsiąść kiedyś w tramwaj i pojechać na Starowiślną ;)

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Gość Anonymous
Nie trzeba mieć żadnych bliskich w onecie,usuń powód bana i zamów boks za 10zł to wpiszą Cię od nowa w ciągu jednego dnia

Etam to co mówisz to nieprawda. Wpiszą mnie, ale do katalogu. Tyle, że w katalogu już jestem. Boksy nie mają nic wspólnego z wyszukiwarką. Żeby tak było to bym nawet dał 15 a nie 10zł ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności