Skocz do zawartości

spadek zysków z dnia na dzień

leszek373737

Rekomendowane odpowiedzi

Pokaż stronę, trudno Ci radzić, nie widząc, co już zrobiłeś.

Jeśli reklamy wsadziłeś tego pierwszego zaprezentowanego dnia, wysoki eCPM i zapewne wysoki CTR wynikał z tego, że reklamy się pojawiły (normalna reakcja na nowość). Czy reklamy masz na forum dyskusyjnym?

Dlaczego "dobre"? Chłopak nie wiem to może mu pomóżcie, a nie tylko się z niego wyśmiwacie, ale zauważyłem że na tym forum to normalne, kilka osób myślę że wie wszystko i pojawia się pytanie to zamiast odpowiedzieć to robią wszystko aby tego nie zrobić i jeszcze się pośmiać.

@Rozpusta nie bądź złośliwy! Sam wyśmiewasz się z "bobry", a piszesz za moment "Zaczasc" (jeszcze gorzej bo takiego słowa nie ma). Leszek373737 zamiast uzyskać pomoc został wyśmiany (a pisał kilkukrotnie, że jest w tym temacie nowy).

@leszek373737 nie zwiększysz zysków bez większych odwiedzin i klikalności (lepiej dopasuj reklamę). Jeden dzień to jeszcze nic. Poczekaj kilka tygodni.

1) Niewielu chce się odpowiadać po kilka razy na te same pytania.

2) Prawie nikomu nie chce się zgadywać co autor ma na myśli.

Więc jeśli już koniecznie ktoś chce zadać pytanie, powinien:

1) sprawdzić, czy podobnych pytań nie było,

2) wyrazić się możliwie precyzyjnie, dokładnie opisać sytuację, najlepiej podać adres strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności