Skocz do zawartości

PR i LR

ksy

Rekomendowane odpowiedzi

Wielkie dzięki michal.

Wiem coś o tym. Mam stronę po angielsku i po polsku o ziołach i codziennie mam ludzi z onetu którzy szukają herbów (państw lub miast).

Domyślam się że ty pod onet podstawiłeś stronę z herbami miast lub państw.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

ostanio mialem nawet wykdla traktujacy o problemach zwiaznych z wyszukiwaniem informacji w internecie tekstowych, graficznych, muzczynych jesli ktos chce moge wywiesic wyklady na necie bardzo unikalne informacje polecam

a jeli chodzi o wp.pl to i tak jest lepiej niz za czasow wyszukiwarki fast a nestprint za kilka lat moze bedzie dobra wyszukiwarka

onet to kalpica ale oni na raize skupili sie tam na odzyskaniu inwestycji mysle ze za niedlugo zmienia silnik wyszukiwawczy

Check email deliverability tool Maildog

Wielkie dzięki michal.
Wiem coś o tym. Mam stronę po angielsku i po polsku o ziołach i codziennie mam ludzi z onetu którzy szukają herbów (państw lub miast).

Domyślam się że ty pod onet podstawiłeś stronę z herbami miast lub państw.

Nie było to zamierzone. :)

ostanio mialem nawet wykdla traktujacy o problemach zwiaznych z wyszukiwaniem informacji w internecie tekstowych' date=' graficznych, muzczynych jesli ktos chce moge wywiesic wyklady na necie bardzo unikalne informacje polecam

Jak najbardziej bym chciał. :)

a jeli chodzi o wp.pl to i tak jest lepiej niz za czasow wyszukiwarki fast a nestprint za kilka lat moze bedzie dobra wyszukiwarka

onet to kalpica ale oni na raize skupili sie tam na odzyskaniu inwestycji mysle ze za niedlugo zmienia silnik wyszukiwawczy

Niewiadomo, bo Inktomi zostało kupione przez Yahoo i podejrzewam, że też się będzie zmieniało.

ostanio mialem nawet wykdla traktujacy o problemach zwiaznych z wyszukiwaniem informacji w internecie tekstowych, graficznych, muzczynych jesli ktos chce moge wywiesic wyklady na necie bardzo unikalne informacje polecam 

czekamy na wykład ;D

"jak bylem mały, to byłem mały..."

• 4 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności