Skocz do zawartości

Z 80k podstron do 350

Vicer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

google wywaliło 98% podstron mojej strony, wszystkie subdomeny które pozycjonowałem oraz strone główna,

polecenia site wywala 3 podstrony i jest napisane ze 1-3 z 350, co ciekawe strona spadła na hasła które pozuycjonuje srednio o 3 miejsca w dol ale nadal sie tam wyswietla, jest to dla mnie tragedia poniewaz strasznie mi zarobki przez to spadły, co mogę z tym zrobic ? jest to zjawisko dla mnie conajmniej dziwne i juz nie wiem co robic.. :D

webpacket_admin.png

1. Podaj adres strony

2. Ile to trwa?

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

1. www.webpacket.net

2. hmm 2 tygodnie temu zauwyazylem ze subdomen nie ma i strony glowej ale wszystko utrzymuje sie na miejscach, gdzies w piatek spadla ilosc zaindeksowanych stron

Nie powinieneś się przejmować. To samo spotkało o wiele bardziej renomowane witryny. Jedni twierdzą, że to porządki google, inni, że tak wyszukiwarka potraktowała stosunkowe witryny, jeszcze inni, że to tylko przekierowanie na stronę główną. W każdym razie nic złego Ci raczej nie grozi.

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=31618 - polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności