ftp Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 To i tak niczego nie tłumqaczy. EURO dostało pip wczoraj a dzisiaj kasę. Więc IHMO coś się konkretnie spie***ło skoro PLN czeka tyle czasu na kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 A przelewu jak nie było tak nie ma... Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maqriusz182 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 A ja mam 27 płatności cholera jasna go mać Randki Ogłoszenia Lokalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frogilla Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zamota z tym, ktoś tu doi, i to doi dla własnych korzyści. Na całej sumie z samej Polski nawet za małe różnice w kursie i kilka dni zwłoki można dom posadzić z działką, lub cały biurowiec. To monopol i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmarz68 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 U mnie niestety dalej cisza, Alior Sync nie odnotował dziś wpłaty, ehh, będzie to cienki weekedn Ciężko znaleźć dobry zespół na wesela Rzeszów, dlatego wybierz Tak Czy Nie i zorganizuj ślub swoich marzeń. Dla tych co chcą pożegnać kogoś bliskiego, stypa Rzeszów będzie najlepszym rozwiązaniem. Czytaj także nasz blog o ślubach, aby wiedzieć dokładnie jak wszystko przygotować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deha21 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Hmm już mi idzie przelew od Google chyba z 5 dni. Zazwyczaj było max 2 :/ Tanie rollupy | Najlepszy program do faktur | Tworzenie stron www Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilS Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 I mała podpowiedź: jak już zweryfikujecie nowe konto, staje się ono aktywne do wypłat. Radzę nie zmieniać na stare i nie kombinować, gdyż w ustawieniach płatności widać tylko 4 ostatnie cyfry numeru konta, przez co łatwo się zamotać które konto jest z dobrym, a które złym numerem BIC. Chcesz powiedzieć, że nowo dodane i zweryfikowane konto automatycznie staje się : WYBRANE ? Skąd masz takie info ? Jakiś baran w Adsense wymyślił ten układ z identyfikacją konta bankowego po 4 ostatnich znakach. Szlag by trafił też ten idiotyczny Idea Bank. Jak można zmienić tak ważną sprawę i potraktować to jak mało istotny duperel i nie poinformować odpowiednio klientów. M W instrukcji przy weryfikacji konta tak jest napisane. Poza tym po zweryfikowaniu napisałem jeszcze raz do pomocy AdSense i mi odpisali, że aktywne jest ostatnio zweryfikowane. Jako ciekawostkę dodam, że oni też widzą tylko 4 ostatnie cyfry, ale za to mają podgląd na datęweryfikacji. Idea Bank informował o zmianie BIC w wyskakujących komunikatach po zalogowaniu. Jeżeli przelew idzie z tego całego centrum rozliczeniowego w Polsce to nie powinno być chyba problemu ze starym numerem BIC. Jeżeli jednak idzie zza granicy to mogą być utrudnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 A propo dodawania nowego konta to robiłem to kilka dni temu. Po wprowadzeniu kwoty na nowym koncie i zweryfikowaniu cały czas stare konto było "domyślne" i widniał koło niego ptaszek. Sam wybierasz na które konto chcesz przelew. Aktualnie mam 2 zweryfikowane konta bankowe i w każdej chwili mogę zaznaczyć ptaszkiem na które konto chce przelew. (chyba nie później niż do 15 dni miesiąca) Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciebebe Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 sie zaraz okaze ze hakerzy jacys przejeli nasze siano i lipa na ten miesiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 No dobra, skoro 21 (niedziela) przysłali wam, że kasa wyszła do Polski no to zanim doszła, to spokojnie do centrum rozliczeniowego mogło to być wczoraj, idąc tym tokiem myslenia będzie dziś albo poniedziałek (kilka razy dostałem przelew z dalekiego zakątka świata to liczę 4 pełne doby zanim dojdzie ) Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ftp Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) To nadal nie wyjaśnia czemu euro dostało dzień po mailu. Część osób z PLN też dostała przelew w poniedziałek. IMHO kasa jest od poniedziałku w Polsce. Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez ftp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frogilla Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 26.kwietnia rozliczenie w PLN - sesja poranna Idea Bank - brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogo84 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 ipko też brak ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ftp Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 A ja Wam mówię że to cypryjski patent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ev3r Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Deutsche Bank również brak - sesja 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi