m4t0sh Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 21.10 zweryfikowałem adres jest szansa że jeszcze w tym miesiącu dostanę kasę? czy jak do 20 tego nie zrobiłem to dopiero za miesiąc? gdzie sprawdzić czy przelew wyszedł do mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Wyświetl płatności, ale dostaniesz pewnie w następnym miesiącu. kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 W tamtym miesiącu nie przekroczyłem progu ( smutne ), ale za to teraz dobry wzrost i kasa x2 Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 No to będziesz miał prezent przed Świętami w tym miesiacu money-in-bank będzie pewnie w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daanko Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Jak ktoś czeka to mBank już jest CMS Webman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igns Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Jak obstawiacie w grudniu, czy Google szybciej sypnie kasą na święta? Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Nie. Rok temu były bodajże 22 grudnia, w tym roku będzie tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hcwd Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Witam. Na koncie akutalnie mam 290zł od ostatniej wypłaty. Kiedy otrzymam przelew? Koniec grudnia czy koniec stycznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Jak uzbierasz min. 300zł, więc jeżeli 30. listopada nie miałeś min 300zł w Saldzie (na początku grudnia było podliczenie i odjęte ewentualne fraudy) to nie otrzymasz ich pod koniec grudnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 tak, mbank wczoraj CrediZilla.com | SiLoans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orionix Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Panowie, to jest moja pierwsza wypłata w adsense. Pojawił mi się ten komunikat czy to oznacza że moge już spać spokojnie i dostane pieniądze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daanko Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Dla niecierpliwych mBank własnie odnotował przelew CMS Webman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Był Pip ? Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 W dniu 25.02.2016 o 16:16, OceanFire napisał(a): Był Pip ? Był 21 lutego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi