Skocz do zawartości

Muszę popłakać, że nie mam przelewu

matkro

Rekomendowane odpowiedzi

Tu akurat nie ma wiele do trafiania. Patrzysz na kurs NBP z ostatnich dni miesiąca i różnica kursowa jest rzędu max kilku groszy. Na wypłatę wrześniową wyznacznikiem będzie kurs z 29 sierpnia.

w stosunku do wczoraj euro podskoczyło o 1,2% i wynosi 4,16 zł i mam rozumieć mniej wiecej takiego kursu można się spodziewać przy wrześniowym przelewie.

w stosunku do wczoraj euro podskoczyło o 1,2% i wynosi 4,16 zł i mam rozumieć mniej wiecej takiego kursu można się spodziewać przy wrześniowym przelewie.

Wg mnie tak - swojego czasu porównywałem kursy wypłat Google z kursami tabeli A NBP i różnice nie przekraczały kilku groszy. NBP w dniu 29 sierpnia podaje kurs średni 4,1540 . Dla porównania kurs NBP z 27 lipca wynosił 4,1459 a Adsense przy sierpniowej wypłacie 4,121.

Edytowane przez Bronuś

Bronuś

Tylko czy robi komuś różnicę te 1 zł ?

Na chwilę obecną nie ( przynajmniej dla mnie ) ale policz sobie jaki będzie ułamek tego procenta jak ktoś z adsense zarabia np 1000euro / dzień

Choć w sumie masz rację, dla osoby która zarabia 30k E/mc 0.5% nie zrobi różnicy, i tak sobie kupi nowy samochód i tak :P

Ale... nie zmienia to faktu, że G sobie na tym nabija dodatkową kaskę

Edytowane przez m.michalski

Skąd tak dobrze wiesz, że google nabija na tym kasę? Moga być różne wytłumaczenia - np korekta w adwords u reklamodawcy po rozpatrzeniu nieprawidłowości, które to rozpatrzenie może trwać całkiem długo i zostać uwzględnione na koniec miesiąca.

chyba, że pracujesz w googlu i wiesz, że nabijają kiesę to przepraszam

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Skąd tak dobrze wiesz, że google nabija na tym kasę? Moga być różne wytłumaczenia - np korekta w adwords u reklamodawcy po rozpatrzeniu nieprawidłowości, które to rozpatrzenie może trwać całkiem długo i zostać uwzględnione na koniec miesiąca.

chyba, że pracujesz w googlu i wiesz, że nabijają kiesę to przepraszam

Nie no, nie pracuję w Google, i nie wiem że G nabija kasę. Twoje argumenty są trafne, niemniej jednak jest to irytujące.