Skocz do zawartości

Muszę popłakać, że nie mam przelewu

matkro

Rekomendowane odpowiedzi

to ja się pytam o co chodzi? tylko w tym tygodniu w kosz poszło ponad 10 postów... nie ma na was siły, śmiecicie bzdurami w konkretnych wątkach więc nie pozostało mi nic innego jak dać wam jeden na wasze żale. Rozumiem, że przymieracie głodem dlatego tak ważne jest pogadać sobie, że przelew nie przyszedł dzisiaj, a może przyjdzie jutro, a może pojutrze po 14 ale przed 16... ale w mBanku później, bo w inteligo wcześniej, ale w ING już jest, a w pko jeszcze nie ma... ;):D

Przelewu nie masz a na chusteczki to cie stać ??

Powiem że mam dość spore zobowiązania (jak na moją kieszeń) i wolałbym to mieć już z głowy. Co do chusteczek i mina to była ironia, ale dobrze wiedzieć na czym się stoi :D

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

wolałbym to mieć już z głowy

Myślę, że każdy z nas chciałby mieć kasę u siebie na koncie (ja też), tyle, że co nam po takich gadkach czy już jest czy już nie ma? Ani tego nie przyspieszymy, ani tego nie zmienimy. Google ładnie opisało jak wygląda sprawa płatności i w jakich terminach się odbywa, tym bardziej dziwią mnie posty już z 22 dnia miesiąca "czy już macie?".

uż z 22 dnia miesiąca "czy już macie?".

Przyznam że to już gruba przesada :D

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

W związku z bardzo dużą ilością lamentu użytkowików gooogle postanowiło nie wpłacać pieniążków na konta reklamobiorców. Pieniążki, które miały byc wypłacone trafią na budowe autostrad w Burki na Faso.

Ojj ludzie nie lamentujcie, nie macie innego źródła utrzymania, że tak płaczecie ?