Skocz do zawartości

Muszę popłakać, że nie mam przelewu

matkro

Rekomendowane odpowiedzi

to będzie moja pierwsza wypłata więc nie bardzo wiem o co dokładnie Ci chodzi w jakiej formie?

na mailu tylko to mam

Wysłaliśmy do Ciebie płatność z tytułu zarobków w Google AdSense w dniu 2013-04-21. Płatność powinna niedługo pojawić się na Twoim koncie. Więcej informacji znajdziesz na stronie Podsumowanie płatności po zalogowaniu się na konto. Znajduje się tam również numer referencyjny umożliwiający śledzenie płatności oraz jej odbiór

a na adsensie

Ostatnia pomyślna płatność 13-04-21 13:50 ((***4,25 zł) Polecenie zapłaty ...9943)

to będzie moja pierwsza wypłata więc nie bardzo wiem o co dokładnie Ci chodzi w jakiej formie?

na mailu tylko to mam

Wysłaliśmy do Ciebie płatność z tytułu zarobków w Google AdSense w dniu 2013-04-21. Płatność powinna niedługo pojawić się na Twoim koncie. Więcej informacji znajdziesz na stronie Podsumowanie płatności po zalogowaniu się na konto. Znajduje się tam również numer referencyjny umożliwiający śledzenie płatności oraz jej odbiór

a na adsensie

Ostatnia pomyślna płatność 13-04-21 13:50 ((***4,25 zł) Polecenie zapłaty ...9943)

no właśnie o tym mówię :) dziś kasa powinna wpłynąć wszystkim, ja czekam na 12:00 bo wtedy jest pierwsza sesja przychodzących przelewów w mbank ;)

No u mnie W Credit Agricole na razie nic nie ma

u mnie w mbanku również pusto narazie ;( choć księgowanie środków z sesji przychodzącej może trwać do 30 minut..

zobaczymy

ostatnio przelewy pojawiały się bardzo szybko praktycznie tego samego dnia co powiadomienie a w tym miesiącu coś wolno idą...

U mnie też nic, juz 2 dni minęły. Na moje oko to oni te przelewy puscili dopiero wczoraj popołudniu.

jest to prawdopodobne, i pewnie dopiero dzisiaj cześć jeszcze wyszła bądź wychodzi na sesjach z ich banku więc możliwe, że będą dopiero pojawiać się dziś na ostatnich sesjach przychodzących lub jutro na pierwszych...

edit//

z tego co sprawdziłem przelewy od AdSense idą z Banku Handlowego w Warszawie (1030) a ich sesje wychodzące są w godzinach

• 1 sesja – 07:00
  • 2 sesja – 12:00
  • 3 sesja – 14:30

Edytowane przez melepl